Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért vagytok ilyen gonoszak?
Figyelt kérdés
Már többször megjártam. A lány, amikor csak találkoztunk rám mosolygott, szemezett velem, elcsavarta a fejem, magába bolondított. Végre összeszedtem a bátorságomat hogy megszólítsam, erre megvetően visszautasított, tudni sem akart rólam, kicsúfolt. Hónapok kellettek mire összeszedtem magam valahogy. Én egy csendes, szerény fiú vagyok, miért kell ilyen csúnyán elbánni velem?2016. szept. 17. 08:08
1/30 anonim válasza:
Egyszerű: A lányoknak a csak a nagyon vagány, rosszfiúk jönnek be, akik kb sohasem komolyak..valószínűleg, ha már az első szemezésnél odamentél volna, és szexes poénokat mondasz neki, akkor tiéd lenne. :) Ez 2016 barátom :'D az intelligencia nincs értékben tartva:) a csajok csak dugásra jok, másra nem
2/30 A kérdező kommentje:
Fiú vagy, ugye?
2016. szept. 17. 08:39
3/30 anonim válasza:
Én is fiú vagyok. Az elsővel félig egyetértek. De azért van most is olyan lány aki szeretetre vágyik nem arra,hogy 700 lájk legyen a peofilodon stb. Csak kezdenek kevesebben lenni sajnos.
4/30 anonim válasza:
#1-es ez nem így van! Jó tényleg vannak ilyenek de ne általánosítás már! Vannak normális lányok is!
6/30 anonim válasza:
Amúgy, a "normális" lányok azért normálisok, mert pl túlsúlyosak, vagy egyszerűen csúnyák:'D
7/30 anonim válasza:
Lányoknak van egy ilyen sikerességmeterjük:D Furán hangozhat, de valami ilyesmivel működnek:D Ha egy srácon látják, hogy talpraesett, és a későbbiekben is jól gondjukat tudja viselni, akkor kíváncsiak lesznek rá. Ha valóban kiderül a srácról, hogy ilyen, és nem csak ilyennek mutatta magát, akkor összejönnek vele.(ezért van a külsőre való rágerjedés, aki külsőre rendben tudja tartani magát az is már valami, mert az már "tud gondoskodni magáról", legalábbis valamilyen szinten) Ha azt látják egy srácon, hogy még saját magának se tudja gondját viselni, akkor az ilyenekkel nem bajlódnak.:D De ez egész logikus nem?:D Azért bánt veled el csúnyán, mert lehet teljesen másra számított tőled. Illetve látta rajtad, hogy mennyire nem vagy okés még saját magaddal sem, és hogy miért akarsz így csajozni.. Egy srácnak saját magának és a lánynak is gondját kell viselnie, ha ezt nem látják benned, hogy te képes vagy ennek a feladatnak az ellátására, akkor nem fognak veled nagyon sokra menni. Egy lány meg úgy ad bele a kapcsolatba sokat, hogy gondoskodik rólad, mindenben próbálja megkönnyíteni a dolgodat, támogat, motivál, előretol, stb.. De neked kell elvégezned a dolgokat.
8/30 anonim válasza:
haat en valaszolok neked lanykent. nem mindenki szex ehes meg lajk ehes meg fame ehes, es vanak akik szeretetre vagynak, de egyszeruen te egy szar pasi lehetsz es csak nem akart szepen el kuldeni hogy ne sertodj meg! es igaza van az utolsonak ha meg magadat sem tudod rendbe tenni hogy tudnad a lanyokat?? asszed okos vagy es ez olyan szexi.de elmondom neked hogy am nem :)) ha aztan egy hiba utan sem vagy magadban kepes meglatni a hibat hanem a lanyok a rib ancok meg a fas ehes kur vak...szanalmas vagy!! es ezert :)
9/30 anonim válasza:
az utolsó egy tipikus tinip*csa
10/30 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kellett neki így lehordania.
2016. szept. 17. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!