Miért mondjátok hogy sok idő kell hogy valaki kinézzen valahogy?
Mármint szerintem néhány hónap alatt is jobban néz ki az ember, természetesen nem fog úgy kinézni mint egy testépítő, de szerintem sokaknál nem is ez a cél.
Lehet hogy ez a kérdés annyira nem a testépítés topicba tartozik, de egy sportos alkat viszonylag hamar elérhető, és sokaknak elég annyi. Szóval miért húzzátok le annyira az embereket, akik tanácsot kérnek, oké lehet hogy hülye kérdés hogy nyárra hogyan gyúrja ki magát, de attól függetlenül szerintem jobb bíztatni, hogy hajrá kezdje nyugodtan el majd lesz látszata, mint azt írni hogy már tavaly kellett volna, és a kis kérdező ezért bele se vág.
"az amúgy sem veszi komolyan az egészet és csak bohóckodni fog a teremben"
Jó, és ki dönti el, mi a bohóckodás a teremben? mert lemegy egy tényleg versenyszerűen testépítő ember, és az összes itt kommentelőre azt fogja amondani a kinézet alapján, hogy csak bohóckodik a teremben.
én az egészségemért mozgok, nem a kinézetért, nem is tartom magam testépítőnek, főleg hogy én súlyokat nem is emelgetek. bicikli, úszás, futás, nem egy kis itthoni erősítés, és viszonylag jól nézek ki, és én leszarom a kaját, csak annyi hogy próbálok egészségesebb dolgokat enni.
meg amúgy egy-két hónap alatt hoztam össze a kockahasat. szóval ezért nem értem hogy a kezdőket miért bas*zogatják, amikor szerintem inkább motiválni kéne őket
Nem mindegy, hogy ki honnan indul.
Egy kövér ember 3 hónap alatt simán tud fogyni 10 kg-ot zsírból, ha komolyan veszi, ő nála óriási lesz a változás, 6 hónap alatt akár 20 kg-ot is fogyhat, szinte teljesen új emberré alakulva.
De egy egyszál bélű, nehezen hízóra jó, ha havi 1 kg izom följön, nála a változás nem lesz szembetűnő, csak sok-sok hónap után.
Nem csak azért eszünk jól, mert attól izmosak leszünk - sokkal izmosabbak, mert lesz*rom hozzáállással - hanem mert nem mindegy, hogy mi és hogyan működteti azt a valamit a fejedben, amit agynak hívnak.
Tucatnyi ember kérdezte már meg tőlem, hogy a fenébe lehet, hogy ennyi mindent csinálok, ennyire jól csinálom őket és emellett még nem nézek ki úgy 25 évesen, mintha 35 lennék. Sőt, 20-nak nézek ki.
Ezt hasonlítsd össze azzal, hogy amikor még lesz*rtam a kaját, akkor fél napokat átaludtam az iskolapadon és hulla fáradtan estem haza munka után.
Ez a különbség a "viszonylag" odafigyelek meg az odafigyelek között. Viszonylag tudok vezetni vagy tudok vezetni.
Ha egy átlagos testet akarsz, ami a kutyát nem érdekel és ugyanolyan egészségi állapotba kerülsz vele, mint nélküle, akkor egyél ami jól esik "viszonylag" egészségesen - ami tudjuk,hogy mit jelent - és edzz 6 hónapig. Az a gond, hogy az ilyen emberek fogják tíz év múlva emlegetni, hogy "bezzeg ő sportolt és mégis itt ül az orvosnál".
A másik véglet is beteg, amikor tolod a cuccot, hogy izmos legyél. De ez ugyanannak a beteg közegnek a két véglete.
A kettő között pedig rengetegen vagyunk, csak nem verjük magunkat erre minden fórumon. De ahhoz, hogy normálisan edzve és kajálva elérj valamit kívül-belül, ahhoz 6 hónap édeskevés.
Hajrá, kezdje el mindenki nyugodtan. Nagyon helyes. De a "legyemek gyúrni a nyárra, de sz*rok a kajára" fizikum nem sokkal jobb, mint ha nem is edzene valaki.
Az ilyen nyegle lesz*rom embereknek ott van a fitneszterem partyzenével meg koktélbárral. Csak sajnos nincs ilyen kategória itt a GYK-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!