Miért mondjátok hogy sok idő kell hogy valaki kinézzen valahogy?
Mármint szerintem néhány hónap alatt is jobban néz ki az ember, természetesen nem fog úgy kinézni mint egy testépítő, de szerintem sokaknál nem is ez a cél.
Lehet hogy ez a kérdés annyira nem a testépítés topicba tartozik, de egy sportos alkat viszonylag hamar elérhető, és sokaknak elég annyi. Szóval miért húzzátok le annyira az embereket, akik tanácsot kérnek, oké lehet hogy hülye kérdés hogy nyárra hogyan gyúrja ki magát, de attól függetlenül szerintem jobb bíztatni, hogy hajrá kezdje nyugodtan el majd lesz látszata, mint azt írni hogy már tavaly kellett volna, és a kis kérdező ezért bele se vág.
már több mint 15 éve úszok, és nem azért kezdtem el mert jól akarok kinézni, hanem mert szeretem a vizet. a testépítőknél ez valószínűleg máshogy működik, más a céljuk, rendben van, de más sportokban tényleg nem a kinézet számít, pl. nem szeretek focizni, akkor nem megyek csak azért focizni hogy jól nézzek ki, meg izmos legyen a lábam.
amúgy a kajára úgy gondoltam, hogy nincs ilyen konkrét étrendem, hanem tudom hogy vannak kaják amik nem egészségesek, azokat nem eszek, meg vannak olyanok amik tele vannak tápanyaggal és ilyeneket eszek. de most nem kezdem el nézni hogy miben mennyi protein van, és még betolok kettő protein shake-et. magyarul tudatosan eszek, csak nem tervezgetek, meg bújom a táblázatokat.
de ha valakinek nem az a fontos, hogy egészséges legyen, hanem a kinézet, akkor miért nem mondják neki hogy szedjen szteroidokat meg gyúrjon heti nyolc órát oszt cső
"de ha valakinek nem az a fontos, hogy egészséges legyen, hanem a kinézet, akkor miért nem mondják neki hogy szedjen szteroidokat meg gyúrjon heti nyolc órát oszt cső"
Mert nulla edzésmúlttal baromi okos ötlet lenne nekiállni kokszolni, úgy, hogy még a táplálkozásról és az edzés alapjairól sincs fogalma. Nem beszélve arról, hogy illegális és ezek megbízhatatlan a szerek. A szteroid mögé is kell ugyanúgy a jó kaja, a szteroid se csodaszer, ha nincs miből építkezni.
Egyébként továbbra is fenntartom az álláspontomat, hogy minden embert érdekel a kinézete, ebből születnek az olyan kérdések, hogy "focizok, de most nagy a hasam ha csinálok napi 100 felülést eltűnik?", stb. Más sportokban viszont valóban nem a kinézetet mérik, de ezt megpróbáltad kiforgatni, azonban én csak azt mondtam, hogy minden embert érdekel a kinézete. De ebből nem következik az a mit mondtál. És van aki jól érzi magát izmosság nélkül is, mert mondjuk átlag alkat, de ebből sem következik, hogy nem érdekli a kinézete, mert mondjuk, ha lefordulna a háj, akkor eszébe jutna, hogy elkezdjen edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!