Mit csináljak a hasammal hogy valahogy kinézzen?
Látszanak a kockáid, de ott lifeg az úszógumi?? Ilyen nincs. Ha úszógumid van nem látszanak a kockáid. Ha meg igen, akkor nem látszanak a kockák. Gondolom arra gondolsz, látszanak már a kockák, de még mindig van rajta némi zsír.
Szálkásító étrend kell neked.
Kedves kérdező, inkább nem mondok semmit a stílusodra... Látom nem jött át, amit mondtam. Igen, két véglet van, ha úszógumid van, akkor nem látszanak a kockák, kész, pont.
Te talán arra gondoltál, hogy "van egy kis zsír rajta". Prsze ahelyett, hogy szimplán kijavítottad volna magad, és annyit írtál volna, hogy "rosszul fogalmaztam" nekiálltál okoskodni.
Amúgy ja, sárga kapszula, bár néhol azért hibádzik, de az alapok le vannak írva. Ingyen le tudod szedni, bár akár meg is veheted, ha gondolod.
Átjött, amit mondtál, szálkásító étrend, meg is köszöntem. Ne haragudj, ha megbántottalak, nem állt szándékomban. Egyszerűen csak tudom, hogy mit írtam le és így van, mert látom; kocka és mellé úszógumi. Próbáltam keresni neked neten képet, hogy megértsd de nem igazán találtam olyat. Légyszíves hidd el, hogy tényleg így van és nem én vagyok a hülye. Az okoskodásra meg kérlek inkább ne térjünk ki, te mondtál látatlanban valótlant.
A könyvet valószinüleg meg fogom venni, ha már megírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!