Mega Daily One kapszulaszedők. Veletek is előfordul kb. havi 1 alkalommal, hogy valahogy visszabüfögitek az orrotokon keresztül a kapszula porát? És a por kifúj az orrotokból.
Figyelt kérdés
Borzasztó érzés. Csíp az egész orrüregemet és a hátul a nyelőcsövem és légcsövem találkozásánál lévő részt. Hogyan lehet ez ellen védekezni, hogy soha ne forduljon elő?
Régebben is szedtem különféle kapszulákat, de csak ennél tapasztalom.
2014. dec. 1. 22:33
2/8 A kérdező kommentje:
Bocs, lehet hogy rosszul mondtam.
Lenyelem rendesen és ez az esemény kb. 5-15 perccel azután szokott bekövetkezni.
2014. dec. 1. 23:08
3/8 anonim válasza:
Mert megakad valahol a nyelőcsövedben. Nem érzed, hogy nyom? Ez van, ha rosszul nyelsz vagy nem iszol rá eleget. Én érzem ha megakad és vagy iszok még rá, vagy dobok rá pár falatot akkor biztos lemegy.
5/8 anonim válasza:
Igyál több vizet vagy ahogy írták kajával együtt menjen.
6/8 anonim válasza:
Akkor jó, azt hittem egyedül velem történik ilyen. Én is lenyelem aztán egy idő után ilyen fura égés szerű érzés a gyomromban, és a számon kijön egy adag szinte füstnek kinéző akármi, mintha valami ott elégetné és füstölne, vagy a franc se tudja, de eléggé beparáztam.
7/8 anonim válasza:
Jahjj, nekem is meggyűlt vele a bajom, néha azt hittem, menten megfulladok :D Kaptam egyszer egy Olimp vitamint, na annak még nagyobb kapszulái voltak, kész horror. Ezért jó nekem most a Myprós Alpha Men, mert az tabletta, és kisebb is, és nem halok meg lenyeléskor :3
8/8 anonim válasza:
Ne legyetek már ilyen fóliások.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!