Ismertek olyan multivitamint ami nem tabletta, vagy kapszula, vagyis szopogatótabletta, por, vagy valami olyan ami nem 1grammos és egybe kell lenyelni vagy kibírhatatlan ízű?
Figyelt kérdés
Nem vagyok képes, hajlandó megpróbálni a mega daily one plus kapszulát lenyelni, gigantikusnak látom és úgy érzem belefulladnék.2014. nov. 4. 22:55
1/3 anonim válasza:
Szedd szét a tablettáját akkor és a port szedd be belőle mondjuk vizbe belekevered vagy valamibe (mega daily one)
2/3 anonim válasza:
C-vitaminba tudok ilyet, de ha megkerdezed egy gyógyszertárban, hogy valami komplexebb cucc van-e raghato, biztos eléd raknak párat.
3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm, eddig úgy csináltam #1, de az íze.....
És csak fehréjeturmixal egybe tudom meginni, és abbol 1/nap vitaminból meg 2/nap kéne...
2014. nov. 5. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!