Mega Daily One 120db-os kapszula mennyire vállt be?
Figyelt kérdés
szívesen meghallgatok más vitaminokat.2014. szept. 7. 15:04
1/10 anonim válasza:
Ez egy multivitamin, hogy érted, hogy mennyire vált be?
Amúgy a Scitec-től jobb a Daily Vita-Min, pár B-vitaminból van benne kevesebb, de minden másból több van, ill. több minden van benne, ráadásul nyújtott felszívódású, tehát az a kevesebb B-vitamin is jobban hasznosul(hat), arról nem is beszélve, hogy vannak benne természetes összetevők (bioflavonoidok, csipkebogyó, tengeri moszat) is.
2/10 anonim válasza:
Szerintem jó,javítja a közérzeted jobban éreztem magam tőle és nem voltam fáradt,főleg eleinte.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszotokat!
2014. szept. 7. 15:19
4/10 A kérdező kommentje:
még annyi, hogy napi hány kapszulát érdemes szedni?
2014. szept. 7. 15:22
5/10 anonim válasza:
Én napi 2-t ettem és szerintem jó. Frissebb voltam több energiaval.
6/10 anonim válasza:
napi 2 ajánlott,de nem mindegy hány kilóra.
Szerintem 130 KG-s emberkének nem csak 2 kellene,de te gondolom nem vagy az :D
7/10 A kérdező kommentje:
78 kg vagyok szóval a 2 elegendő :D
2014. szept. 8. 20:10
8/10 anonim válasza:
Most már csak az a kérdés, hogy miért költesz napi 65-70 Ft-ot multivitaminra, amikor ugyan annak a cégnek van 41-42 Ft-ért is multivitaminja, ami még jobb is.
9/10 A kérdező kommentje:
nevét megtudod mondani légyszíves , hogy megtudjam nézni?
2014. szept. 10. 16:31
10/10 anonim válasza:
Már leírtam az első válaszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!