Biblia=sárga kapszula?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 20:38
1/14 A kérdező kommentje:
Volt egy álmoooom, egy szörnyű látomááás, ilyen korán reggel, valaki látom ás.
2014. aug. 25. 20:40
2/14 anonim válasza:
Miért írja be mindenki a kulcsszavakhoz Dancsót a gyk-s videoja óta?
3/14 A kérdező kommentje:
én nem írtam be. magától íródott be. Dancsó Péter magát írja be. Nem kell ahhoz beírni. ilyen egyszerű.
2014. aug. 25. 20:44
4/14 anonim válasza:
Vigyázzál, mert popadermiád lesz.
5/14 anonim válasza:
Sok jó dolog van a Sárga kapszulába ami a kezdőknek nagy segítség. Valaki linkelje már azt a videót mert mindenhol ezt látom, de nem találom.. xd
7/14 anonim válasza:
Dancsó Péter, egy filmkritikus, videós, videókészítő. Nagyon jó paródiákat (!) is csinál filmekről, mostanában leginkább humorosra veszi a figurát, de nagyon jó time lapse videókat is készít.
8/14 anonim válasza:
Egyébként én rengeteget röhögök a videóin, de ezzel nem vagyok egyedül, két youtube csatornáján, kb. 265 ezer feliratkozója van.
10/14 anonim válasza:
Messziről elkerülnék mindent, aminek köze van ahhoz, a paraszt bunkó Drugs Bunnyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!