Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan jelezhetném neki, hogy eléggé tetszik?
Most lettem kilencedikes, és a sulinkba jár egy eszméletlen aranyos, tizenegyedikes srác. A suliban a lányok 99%-a szerint nagyon helyes,és szerintem elég sok mindenkinek bejön.
Általánosban az osztálytársaim mindig oda, meg vissza voltak érte,de én nem tartottam annyira húúnak, sosem értettem, mi ez a nagy felhajtás körülötte. Egészen mostanáig.
Ebéd közben háromszor is egymás szemben ültünk, bár más asztalnál. Csomószor nézett, és úgy szemezgettünk is. Meg nagyon cukin mosolygott.
Pénteken az ebédnél óriási sor volt, csomó ideig álltunk, mert ugye az idősebbek bedúrodtak elénk, meg alapból is sokan voltak. Mikor kb 5 perce álltunk már sorba(de nem haladtunk semmit kb,a sor végén áltunk),amikor bejött ő is. Azt hittem, majd előre megy, megebédel,aztán elmegy.
Elindult a sor eleje felé,aztán eltűnt a sorban. Vártam,hogy mikor látom már,hogy veszi el az ebédjét,de nem történt meg. Álltunk már jó ideje,már a sor elején voltunk,10-en voltak kb előttünk. Akkor megint megjelent,köszönt nekünk,és bedúródott elínk,mondván,hogy faktja van,és kérdezte,hogy maradhat-e. Mondtuk neki,hogy persze. Aztán megint rám nézett,és egymásra mosolyogtunk tíz másodpercig kb.
Annyira aranyos volt,hogy nagyon megtetszett.
Hogyan célozhatnék,hogy tetszik?
Nem akarom neki nyíltan elmondani,mert biztosan nagyon beégnék.
Hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá?
Nem igazán merek beszélni vele/írni neki. Még nem ismerem annyira,lehet,hogy alaoból ilyen flörtölős típus,és csak én vagyok nyomorék, és értem félre az egészet.
A srác elég népszerű, szóval nem akarom leégetni magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!