Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel jelezhetném szolidan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel jelezhetném szolidan, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Az van, hogy most vagyok tul egy szakitason, (1hete) es padlon vagyok! ezert a kedves edesanyam aki megismert kb max 2hete egy nagyon kedves, vicces es helyes sracot, (eljott megszerelni a wifi-t) szov mig aludtam, 8-12:00-ig beszelgettek rolam, es a problemaimrol! Anya allandoan azt hajtogatja, hogy milyen helyes!! -,-lenyeg hogy anya megbeszelte vele, h csutortokon talalkozzunk mi ketten csak setalni, hogy a srac elmeselje tinikora buktatoit, h hogyan vert at csajokat es milyen modszereket alkalmazott h megszerezze oket, es azer mesel h en ki kerulhessem ezeket. es mielott anya megkerte erre, leszogezte, h csak akkor menjen bele, ha tud ram ugy tekinteni mint a kishugara.......es megtiltotta h ramasszak (amugy se tennem) dee nekem nagyon bejon!! es anya mondta h biztos en is nagyon tetszek neki... (vajon tudat alatt ossze akar minket hozni????) Mind1 a kerdes az h ramaszas nelkul a talalkozason h tudom jelezni h nekem tetszik? :$ en 16/L o 22/F
2014. júl. 15. 17:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
fotóalbumot is mutatott rólad, és képet kért tőle neked? looool anyuka nagyon nyomja :DD
2014. júl. 15. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Viselkedj úgy mintha randin lennél, csak ne mássz rá.

Am 1. hsz. Ez nagyon nagy volt :)

2014. júl. 15. 20:13
 3/3 anonim válasza:
kicsilány, te csak 16 vagy ő meg 22!!!! SEHOGY SE JÖNNE ÖSSZE!!!!!! keress magadhoz ilőőt! :D
2014. júl. 21. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!