Hogyan jelezhetném neki, hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Idáig mindig úgymond engem szedtek fel, most viszont tetszik egy pasi. Nem akarok rámenős lenni, csak valami apró jelet küldeni neki, hogy tudja, hogy tetszik. Ötletek? Légyszi normális válaszokat.:)2014. jún. 10. 22:02
1/11 anonim válasza:
Mond neki, hogy szerinted jó pasi.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
És ez nem hangzik túl nyomulósan?
2014. jún. 10. 22:11
4/11 anonim válasza:
Hát ne pont ezekkel a szavakkal mondjad, csak következtesd le valahogy.
5/11 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.:) Megpróbálom.
2014. jún. 10. 22:28
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem baj, ha egyértelmű vagy vele. Többre megy vele, mint jelekkel.
7/11 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy egy elég furcsa helyzet áll fent, és ha kiderülne, hogy ő nem akar semmit, akkor elég sokat veszíthetek, nem csak azt, hogy elutasítanak. Tehát valami olyasmit szeretnék, ami eléggé bátorítja, de konkrétan megmondani neki nem szeretném.
2014. jún. 10. 22:37
8/11 anonim válasza:
Hát szerintem akkor is egyenes beszéd és kész. Én pl félek komolyan venni a jeleket, mert többször is pofára estem már miattuk, tudod?
9/11 A kérdező kommentje:
Persze, megértem, igazad van. Na ehhez viszont nem kis bátorság kell...:)
2014. jún. 10. 23:01
10/11 anonim válasza:
Hát ezt aláírom... de ezzel kikerülhető több hónapnyi huza-vona. Azért azt mondd meg neki, hogy ha nem kölcsönös, akkor nincs világvége, nem kell kerülnie téged stb, megérted. Meg, hogy nem vársz azonnal választ. Csak ne érezze, hogy falhoz szorítod, de mégis tudja, hogy ez a szitu. Mondhatnád neki, hogy szívesen megismerkednél vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!