Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik a barátnőm exe, és én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a barátnőm exe, és én is neki?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm szakított az exével kb. 1 éve. Azóta már több barátja is volt.

Tegnap este közösen mentünk buliba, jött az exe is mert jóban maradtak. Egész este engem nézett és flörtölt, rájöttem hogy nekem is tetszik, csak eddig nem akartam beismerni magamnak. Buli után rámírt, hogy találkozhatnánk. Félek hogy a barátnőmnek rosszul esne, vagy valami. Nagyon kilátástalan vagyok, mit csináljak?

2016. szept. 10. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ha igazi barátság van köztetak, akkor nem fogja rosszallni. Végül is szakítottak már egy éve, és azóta már ahogy írtad több barátja is volt a barátnődnek. Szerintem mindenképpen foglalkozz a fiúval.
2016. szept. 10. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem ha igaz barátnő akkor megfogja érteni:D

De elötte lehet megkéne neki mondani hogy nehogy azt higyje hogy a háta mögött talizgatsz vele. Vagyis szerintem.

2016. szept. 10. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
55%
A barátnőd szakított az exével. Egyetértek az előzővel. Találkozz vele!
2016. szept. 10. 13:09
 4/4 anonim válasza:

Mindenképpen kérdezd meg a barátnődet, hogy mit szól a dologhoz. Ha nem örül neki, akkor szerintem hagyd az egészet. Még ha szakítás után jóban maradtak is, nem biztos, hogy jól esne neki.

Legalábbis egy barátommal megtörtént az ilyen. A legjobb barátnője összejött az ő volt pasijával, azt mondta nem gond, nem zavarja. De mikor közös programjaik vannak, azért mégsem esik neki jól neki, hogy látja őket együtt, hiába mondta hogy nem fogja zavarni...

2016. szept. 10. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!