Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálom ezt magammal?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálom ezt magammal? Többi lent.14/L

Figyelt kérdés
Túl gyorsan szeretek meg embereket, és nem tudom, miért van ez. Két napja beszélgetek egy fiúval, de ennyi idő alatt nem szerethettem bele, vagy igen? Ha rá gondolok egy nagyot dobban a szívem és rögtön mosolyogni kezdek... És nem tudom. Ma valahogyan szóba jött hogy már foglalt, és én nem tudtam, hogy akkor most mégis mit éreztem amikor ezt olvastam... Miután elolvastam nem tudtam semmire sem koncentrálni, iszonyatosan gyorsan vert a szívem... Egyszerűen csak próbáltam elaludni, de egyfolytában csak kattogott az agyam. Miért van az hogy iszonyatosan ragaszkodom más emberekhez? Aki csak megvető válaszokat szeretne írni, kérlek ne csinálja, eléggé szar napom volt, ráadásul még a családban is iszonyatos veszekedés volt ma... Köszönöm előre is a válaszokat. :) 14/L

2016. szept. 3. 21:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szeretet- és önbizalomhiány
2016. szept. 3. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Én találkoztam ilyen fiúval azt hiszem. Két nap után olyanokat mondott, mintha élete szerelme lennék és látszott rajta, hogy teljesen komolyan gondolja. Elém állt és szerelmet vallott, meg ilyen drámai metaforákat használt. (külföldi volt amúgy) Aztán nemsokára mindketten hazautaztunk, de facen beszéltünk még egy ideig. És írta, hogy megtalálta az igazit végre. Én őszintén örültem neki, mert nekem nem jött be a srác, erre mondja, hogy az egyik barátnőm az, pedig egy szót sem váltottak, csak a barátnőm képeit nézegette. Nem tudtam rá haragudni, mert olyan cuki volt, hogy ennyit szerelmes:D

Szóval nekem ez elég furcsa, de azt gondolom, hogy majd kinövi. Én általános iskola alsó osztályában voltam szerelmes kétnaponta, mára már kinőttem:D Szerintem te is kifogod kedves kérdező. Amúgy én úgy gondolom, hogy ez egy aranyos tulajdonság (amíg nem csalod meg a párodat). 16L

2016. szept. 4. 00:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Ezek alapján kicsit szeretethiányosnak tünsz és mindenáron vágysz valakire akit szerethetsz és ő is szeret, ez teljesen normális:)
2016. szept. 4. 05:03
 14/14 anonim válasza:
Milyen sok emberrel van ez..
2016. szept. 4. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!