Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt magammal? Többi lent.14/L
Én találkoztam ilyen fiúval azt hiszem. Két nap után olyanokat mondott, mintha élete szerelme lennék és látszott rajta, hogy teljesen komolyan gondolja. Elém állt és szerelmet vallott, meg ilyen drámai metaforákat használt. (külföldi volt amúgy) Aztán nemsokára mindketten hazautaztunk, de facen beszéltünk még egy ideig. És írta, hogy megtalálta az igazit végre. Én őszintén örültem neki, mert nekem nem jött be a srác, erre mondja, hogy az egyik barátnőm az, pedig egy szót sem váltottak, csak a barátnőm képeit nézegette. Nem tudtam rá haragudni, mert olyan cuki volt, hogy ennyit szerelmes:D
Szóval nekem ez elég furcsa, de azt gondolom, hogy majd kinövi. Én általános iskola alsó osztályában voltam szerelmes kétnaponta, mára már kinőttem:D Szerintem te is kifogod kedves kérdező. Amúgy én úgy gondolom, hogy ez egy aranyos tulajdonság (amíg nem csalod meg a párodat). 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!