Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy bejövök neki?
Figyelt kérdés
Na szóval.. Van egy új fiú a suliba én már az évnyitón kinéztem őt magamnak.. Nagyon helyes, szimpatikus, szívessen megismerném őt.. És azt vettem észre hogy nézni szokott engem udvaron/suliba.. Például tegnap mentem fel a lépcsőn órára, mellettünk volt nekik is órájuk és ahogy mentem fel észre vettem hogy engem néz és ahogy oda néztem mintha modolygott volna és aztán elfordult de mindig láttam hogy néz amig be nem mentünk ugye a terembe.. Csak az a probléma hogy tök más közösségünk van, ő ilyen "menő" fiúk közé tartozik (csajok, cigi, stb..) és hát nem hinném hogy bejönnék neki de összezavar :/ alapvetően szerintem én nem vagyok olyan csúnya..
15L
2016. szept. 3. 13:05
11/11 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem olyan srác aminek hittem.. Könnyen el is kapták előlem.. Na akkor már le se szart.. Belém is jött...
2016. szept. 29. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!