Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? Vannak jelek, de nem tudom, hogy jelentenek-e valamit (15L)
Figyelt kérdés
Amikor csetelunk, mindig irja hogy hianyzom neki (olyanokat pl, hogy; hianyzol mar te f""sz, meg hogy "hiannyollak mar a hevrol). Rengeteg szivet szokott kuldeni csak ugy random is neha.
Eloben kozelebb szokott jonni hozzam, kb egy fej tavolsagra de megcsokolni meg nem probalt sajnos:/
Es a legfurabb hogy ha mondok neki valami jelentektelen dolgot, arra hetek mulva is emlekszik. Ez alapjan lehet valami? A srac egy kicsit nocsabasz, de az ismerosei szerint nem szokott ennyi jelet kuldeni lanyoknak, csak most igy nekem.
2016. júl. 21. 09:46
1/1 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki. Legalabb is ezek a jelek arra utalnak. Foleg,ha csak veled csinalja ezt. Probald meg kideriteni valamelyik haverjatol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!