Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges hogy bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés

Na szóval.. Van egy új fiú a suliba én már az évnyitón kinéztem őt magamnak.. Nagyon helyes, szimpatikus, szívessen megismerném őt.. És azt vettem észre hogy nézni szokott engem udvaron/suliba.. Például tegnap mentem fel a lépcsőn órára, mellettünk volt nekik is órájuk és ahogy mentem fel észre vettem hogy engem néz és ahogy oda néztem mintha modolygott volna és aztán elfordult de mindig láttam hogy néz amig be nem mentünk ugye a terembe.. Csak az a probléma hogy tök más közösségünk van, ő ilyen "menő" fiúk közé tartozik (csajok, cigi, stb..) és hát nem hinném hogy bejönnék neki de összezavar :/ alapvetően szerintem én nem vagyok olyan csúnya..

15L

2016. szept. 3. 13:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem
2016. szept. 3. 13:08
 2/11 anonim ***** válasza:
a cigizés nem menő. Ha cigizik, akkor felejtsd el
2016. szept. 3. 13:16
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Ha cigizik nem menő
2016. szept. 3. 13:24
 4/11 A kérdező kommentje:
13:16-os válaszoló: nem biztos hogy cigizik, de ha igen, akkor is az ő élete úgy éli ahogy akarja, jártam már cigissel és nem tudott rá venni soha hogy cigizzek..
2016. szept. 3. 13:26
 5/11 anonim válasza:
szerintem bejosz neki
2016. szept. 3. 14:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát én csak álmodozni meg reménykedni tudok :(
2016. szept. 4. 21:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Max tetszhetsz neki. Vagy van valami a hajadon/arcodon, amit viccesnek talál. Pl.egy falevél, vagy egy nagyobb anyajegy.
2016. szept. 8. 15:12
 8/11 SenkiAlfonz2 ***** válasza:

Barátkoz vele. ilyen egyszerű ismerkedjetek és ha tetszesz neki akkor előbb vagy utóbb kialakul ha nem akkor meg nem vesztetél semmit (ellentétes esetbe akár évekig is gondolkozhatsz rajta ha anyira bele éget a memoriádba)

A cigi nem menő sőt szerintem gáz ezt máskor szerintem kerüld mert most is láthatad menyi negatí válasz érkezett rá (én is) drog,cigi,pia szerintem inkább gáz meg vandalizmus sem menő (de értetem mire gondoltál csak az nem volt szerencsés ahogy irtad...)

2016. szept. 8. 15:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Én idéző jelbe tettem a menőt... És anyajegy, falevél biztos hogy nincs az arcomon, vigyázok az arcomra nagyon
2016. szept. 9. 06:56
 10/11 anonim válasza:
szia képzeld én is így vagyok egy fiúval mint te (14 vagyok ) és én szemezek vele, egyre gyakrabban van a közelemben, és elkezdtünk dumálni,. na szóval, ne törődj a cigivel, úgyis látni fogod, hogy jó "környezetből" származik-e. fura, hogy egy idősebbnek adok tanácsot, de azért próbáld meg, keresd a szemkontaktust, ha elmegy melletted vagy rád néz, nézz vissza és igazítsd meg a hajad... stb. adj érthető jeleket neki, mert ha tényleg olyan észveszelytő srác, könnyen elkapják előled, tapasztalatból mondom. sok sikert :)
2016. szept. 28. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!