Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tettszem neki? Vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tettszem neki? Vagy csak fellángolás? (13/L)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy van egy fiú oszt. társam és mellete ültem ebben az évben. Minél inkább telt az idő annál több időt töltöttünk együtt. Jókat nevettünk. Együtt mentünk le udvarszünetre és egyszer majdnem hazáig kísért (mindketten kb. 10percre lakunk a sulitól)

Egyszer elkérte a telefonszámom is. Bocsi ha hosszú lett. Köszi, hogy végig olvastátok. Szerintetek tettszem neki? Vagy ez csak olyan fellángolás? Kérlek normális válaszokat küldjetek! Köszi

2016. aug. 4. 01:04
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
blablabla
2016. aug. 4. 01:05
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

most nem azért de szerinted mi tudjuk hogy ő miért csinálta ezt?

miért nem beszélsz vele vagy valami? :)

gondolom tetszel neki de hogy fellángolás e vagy nem azt nem tudom

2016. aug. 4. 01:23
 3/10 anonim válasza:
71%
Szerintem tetszel neki! Sokat nevettek eggyüt jókat beszélgettek majdnem hazáig kisért és elkérte a telefonszámod...Szerintem bejösz neki !
2016. aug. 4. 08:49
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Kizárt dolog, tuti csak valami ritka pokémon van a házatoknál.
2016. aug. 4. 11:44
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Csak óvszert vett Sanyi bácsi ötforintos ivójában.
2016. aug. 4. 13:11
 6/10 anonim válasza:
62%
Hát ha jövőre is így viselkedik veled akkor tuti hogy bejössz neki!! :D
2016. aug. 4. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Hat ha mar elkérte a teloszamod akkor csak szeretne valamit toled :D

Es amugy ha esetleg felhívott akkor ott siman meglehet beszelni a dolgokat :)

2016. aug. 4. 20:40
 8/10 anonim válasza:
Nem akarlak elszomorítani, de nem biztos, hogy tetszel neki. Lehet csak barátként tekint rád. Én a legjobb haverommal sokkal közelebb állunk egymáshoz ennél, mégse érzünk egymás iránt többet barátságnál. Ne képzelj bele többet a dologba, inkább figyeld meg jobban a testbeszédét, az sokat elárul. Ha pedig nem keres, akkor szerintem nyílvánvaló, hogy nem tetszessz neki:)
2016. aug. 4. 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne problémázzál rajta. Szerintem egyébként tetszhetsz neki. De mi azt innen nem tudhatjuk. Nézzed meg, ahogyan rádnéz.
2016. aug. 4. 23:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2016. aug. 5. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!