Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek melyikből lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyikből lehet valami?

Figyelt kérdés

Az első szerelmem teljesen első látásra történt, nem kellett hozzá 3 hét, beleszerettem, és évekig tartott (tartana most is ha találkoznák vele) nem akarta, hogy együtt legyünk, de olyan legyünk azért barátok egész jól lett belőle. A második srác az életembe úgy jött, hogy ismertem évek óta, nem voltunk rosszba, csak úgy közömbösen. Aztán egy suliba mentünk, de nem tudtunk róla, hogy a másik is oda megy, csak így történt. Megismertem, és teljesen más a véleményem róla, mint amikor csak futólag ismertem. Beleszerettem, de nem első látásra, csak miután megismertem. Ez elsőt annyira szerettem, hogy nem láttam benne semmi hibát, teljesen tökéletes volt (tudom ilyen nem létezik) akit ismerettség után szerettem meg, neki tudom a hibáit, mégis elfogadom velük együtt. Kicsit tisztábban látok nála mindent, mint az elsőnél, de mégis ézrem, hogy szeretem. Szerintetek melyikből lehet vagy lehetett volna valami? Melyik típusú szerelemből lenne tartós kapcsolat?

17/L

2016. máj. 1. 08:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettőből lehetne valami.
2016. máj. 1. 09:30
 2/2 tcsehi ***** válasza:

Szerintem a másodikból, hiszen az első hibáit nem ismered.

Egy tartós kapcsolatban az elfogadás nagyon lényeges, és hidd csak el ez egy jó alap az érzelmeiddel ötvözve.

Természetes, hogy jobban vonz az ismeretlen, de ha kiismered a srácot lehet oda is lesz ez a csuda nagy "szerelem"/vonzalom.

De minek is tépem a számat? A szívednek kell dönteni, és mindegy jó vagy rossz döntés...tanulsz legalább.

18/F

2016. máj. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!