Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A fiú akarna velem kapcsolatot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú akarna velem kapcsolatot, de a testiség nála alap. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Mindketten még szüzek vagyunk. 10 éve tetszem neki. 5 hónapja lassan kavarunk, közelebb kerültünk egymáshoz. Kb. 1,5 hónapja elkezdett fogdosni, meg pettingelni is szeretne. A szexet még nem hozta fel.

De ha nem pettingelünk/ élvezkedünk, akkor semmi kedve , hogy találkozzunk. (Mostanában ilyen) .

Azt mondta, hogy ha talizunk (este szoktunk) , es nincs semmi élvezés akkor semmi értelme hogy csak üljünk egymás mellett.

Szerintetek? Szeret? Attól félek, hogy ha majd eljutunk a szexig utána dob. De már sokszor visszajött h kellek neki. De az is lehet ha lenne minden akkor velem maradna nagyon sokáig vagy még azon is túl... Mert mondta ha minden működne akk velem maradna, és nem fog átb.a.sz.ni

2016. aug. 1. 17:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ez a srác hatalmas manipulátor!

Én a helyedben olyan pofont adnék neki,hogy a földre terül. Aztán mehet kur.vázni.

Ez a srác egy fa..szkalap, ne légy már ilyen igénytelen, hogy vele foglalkozol.

Az utóbbi időben háromszor olvastam ugyanilyan kérdést, lefogadom,azokat is te tetted fel. Nem mondták még meg kb. 50-en ,hogy ez légy már normális??

2016. aug. 1. 22:40
 22/22 A kérdező kommentje:

Például a környezetemben mindenki azt mondja, hogy jojjek ossze vele, meg minden szépen alakul, a pettig meg simán mehet ha én is akarom. (Mindenki ismeri a srácot)

Csak azt nem birom benne, hogy ilyeneket mond :(

Jó de ha azt nézzük valamilyen szinten egy csöppet igaza van, hogy érintkezés/testiség nélkül semmi az egész...

2016. aug. 1. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!