Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő, ha csak a testiség miatt akarok valakivel összejönni, és nem azért, hogy járjunk? 17 L
Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 13:01
1/9 anonim válasza:
És eljött vala a ri..bancok kora:)
2/9 A harmadik szem válasza:
#1 azt akarja mondani, hogy nagyon is elítélendő.
3/9 anonim válasza:
ha csak egy emberrel akkor még belefér
18/f
4/9 anonim válasza:
Ez a te döntésed,és egyben a magánügyed.17/l
5/9 anonim válasza:
én nem ítélem el, de próbáld meg nem mindenkinek elmesélni mert az tömeg nagyon is fog kritizálni, ilyen r**anc vagy, olyan k**va és társai. egyébként milyen csalódás áll emögött?
6/9 anonim válasza:
17 évesen? Gratulálok, pont ez a kor megfelelő arra, hogy már csak érzelmek nélkül dugjál.....
Én elítélem, emberi értéket nem fedezek fel benne.
8/9 Fanta 39 válasza:
Elitélendő!!!!
Végülis ez már a 21. század ahol minden megengedett és mindent ellehet nézni... :/
Meg van a véleményem az ilyen lányokról.
9/9 anonim válasza:
Szerintem ez nem kicsit magánügy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!