Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány nap után feküdjek le a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap után feküdjek le a csajommal? Szűz vagyok még és a csaj is szerintem de nem akarok sokat várni 1hét kb az kevés?

Figyelt kérdés
2016. febr. 11. 19:31
 1/9 Sütikee03:') ***** válasza:
100%
Szűz vagy, de le akarsz vele feküdni... Igazából nincs optimális időpont, kérdezd meg. De szerintem ő is hülyének fog nézni, ahogy én.
2016. febr. 11. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
ha a csaj normalis, es ennyire erolteted majd neki, hogy dugni akarsz, akkor csak elijeszted. hat ne baszkodj mar! egy het jaras utan fekudjon le egy ilyen kiehezett sexgepel?!?
2016. febr. 11. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Neked nem egy barátnő kell, hanem evy kurwa!
2016. febr. 11. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Kevés szűz csaj feküdne le valakivel 1 hét után...Ha erőlteted azzal csak elijeszted. Amúgy mennyi idős vagy? Nem lehetsz túl sok...
2016. febr. 11. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
majd ha kapós rá ő is
2016. febr. 11. 20:00
 6/9 skerc válasza:
74%
Istenem max 1 óra te aberalt
2016. febr. 11. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:

"és a csaj is szerintem"

Ennél kedvesebben nem is írhatnál róla...

2016. febr. 11. 20:15
 8/9 Sassy Girl Maybe válasza:
Sugárzik az írásodból a szeretet. Nem is szereted a csajt, csak ki akarod használni. Gondolom jól néz ki, ezért vele akarod elveszíteni a szüzességed, hogy utána "menőzz" vele. Tipikus.
2016. febr. 11. 20:29
 9/9 anonim válasza:
Én lány vagyok. Ez nálunk nincs időhöz kötve. Ha le akarsz vele feküdni nem kell negbeszélni az iőbontját. Én egy hét után feküdtem le a barátommal. Egy lánynak az az igazi ha gyengéd és érzelmes vagy a barátom tökéletesen csinálta. Elkeztünk csókolózni megfogta a lábam felemelt. Akkor már éreztem mire akar kijukadni. Aztán lerakott és benyúló a pólós alá akkor már biztos voltam benne hogy mi jön. Úgyhogy csak gyengéden és ne paráz. Remélem tudtam segíteni.
2017. dec. 28. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!