Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiú akarna velem kapcsolatot, de a testiség nála alap. Szerintetek?
Mindketten még szüzek vagyunk. 10 éve tetszem neki. 5 hónapja lassan kavarunk, közelebb kerültünk egymáshoz. Kb. 1,5 hónapja elkezdett fogdosni, meg pettingelni is szeretne. A szexet még nem hozta fel.
De ha nem pettingelünk/ élvezkedünk, akkor semmi kedve , hogy találkozzunk. (Mostanában ilyen) .
Azt mondta, hogy ha talizunk (este szoktunk) , es nincs semmi élvezés akkor semmi értelme hogy csak üljünk egymás mellett.
Szerintetek? Szeret? Attól félek, hogy ha majd eljutunk a szexig utána dob. De már sokszor visszajött h kellek neki. De az is lehet ha lenne minden akkor velem maradna nagyon sokáig vagy még azon is túl... Mert mondta ha minden működne akk velem maradna, és nem fog átb.a.sz.ni
Meg az a baj szerintem, hogy nem tud normalisan viselkedni a nőkkel többnyire...
De tudja, hogy én szerényebb/ szégyenlősebb vagyok mint a többi, és miert akarna csak dugni.... Meg azt mondta legutóbb h megelégszik a pettingel is.
Nyilván sose fogja a szemedbe mondani, hogy csak meg akar dugni.
Egyébként pont a kis szerényebb lányokat szeretik kihasználni.
13: És ezek után még vannak kétségeid?
Azért mondja ezt, hogy beadd a derekad, nem azért mert szeret.
Ezekkel akar zsarolni.
Ehhez nem kell sok gondolkodás, hogy tudd, hogy szórakozik veled.
Nekem is ezekből a jelekből az jon le h csak szórakozik velem...
De akkor miert mondja a családja is , hogy otthon mindig rolam beszél, meg mondja h én tetszem neki?!
azért marasztal, ha belemerültök a csókolózásba, mert csak testiséget szeretne veled.. csókból hamar lesz petting, majd szex...
és hidd el, ha szeretne nem felejtené el sem a születésnapodat, sem a névnapodat!
itt már nagyon sokan leírtuk, hogy csak szexre kellesz, és dobni fog ha beadod a derekad...
az csak álszent duma, amit a család előtt tol, hogy mennyire szeret.. ezzel csak össze akar zavarni...
mi elmondtuk a véleményünket, rajtad áll vagy bukik, hogy jól vagy rosszul döntesz, de hidd el, nagyon átlátszó a srác :)
te nem látod tisztán a rózsaszín ködtől, de mi igen, kívülállóként nem nehéz megállapítani az ilyet
mi csak segíteni szeretnénk neked :)
őszintén remélem, hogy rendeződnek a dolgok ez ügyben, bárhogy is döntesz :)
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
Remélem h rájön és észbe kap, hogy nem szórakozni kéne , ha tenyleg szándékai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!