Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok és fiúk, mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és fiúk, mennyire számít a testiség?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nos, hol is kezdjem..

Megismertem egy csodálatos lányt.. 2 évvel fiatalabb nálam. Előtte volt egy hosazap kapcsolatom, ahol a testi együttlét mondhatni intezíven jelen volt. Ám most, pár hónapja együtt vagyok az új barátnőmmel, beszéltünk is erről.. De nem szeretné.. Nem érzi szükségét. Mondtam neki hogy valameddig tudok várni.. Befejezte a mondatom: de nem túl sokáig. És ez így igaz. Ha vele vagyok már egy csóktól is "felpezsdül a vérem.." én nem szeretném ráerőltetni, de nem tusom hogy ez így jó-e.. Szeretem, és nem megfektetni akarom. De a teljes teati együttlét úgygondolom hogy szerepet játszik egy kapcsolatban. Valakinek vélemény? ><

2016. jan. 6. 00:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Hát én ezzel úgy vagyok, hogy hogyha akar az ember gyereket, akkor közösül. Minekután ennek ez a lényege, a szaporodás. Ha nem akarsz kölköt, akkor meg nem közösülsz. :D Szóval jahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Én ezzel így vagyok. De ezt nem is értem, hogy miért velünk akarod megbeszélni. Ezt a barátnőddel kéne, neki kéne ezt így elmondanod!
2016. jan. 6. 00:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2016. jan. 6. 00:24
 3/14 A kérdező kommentje:
erre a válaszra inkább nem fűzök kommentárt. ez a hozzáállás hogy ne sértsek meg senkit.. bizonyos etnikumok felfogása.. nem megbeszélni akarom igazán hanem véleményt kértem.
2016. jan. 6. 00:24
 4/14 A kérdező kommentje:
mivel mindketten nemsokára töltjük, így felkerekítem.. 16-18
2016. jan. 6. 00:25
 5/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha ő nem akarja, akkor nem tudsz sok mindent csinálni csak várni, vagy ha nem tudsz, akkor hagyd ott.

Más megoldás nincsen. Persze fontos valamennyi idő után, meg elég sokat számít a kapcsolatban, de hangsúlyozom még egyszer, hogy ameddig ő nem akarja, addig nem tudsz mit tenni.

2016. jan. 6. 00:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Én a helyedben megkérdezném, h van-e valami komoly oka annak, h még nem akarja. Esetleg rossz élmények stb.

Én is voltam hasonló helyzetben. Egy volt barátnőm ugyanúgy nem tartotta fontosnak a szexet, szinte időpazarlásnak gondolta. Ez nem normális dolog, hiszen emberek vagyunk és szükségünk van egymás testi gyönyöreinek megosztására.

Egy ideig el van az ember csak az érzelmekkel, de később borzasztóan fog hiányozni és előbb utóbb jön a távolodás, megcsalás stb.

2016. jan. 6. 00:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tévedek most 15 a leányzó nem érzi szükségét de már nem szűz vagy még szűz és várni akar vele? Mert nagyon nem mindegy. Ha már nem szűz akkor jogos hogy nehezedre esik kivárni amíg belemegy de ha szűz 15 évesen párhónapos kapcsolatban azért nem meglepő hogy még nemet mondott. És csak a szexet nem díjazza vagy egyebeket sem?
2016. jan. 6. 00:44
 8/14 A kérdező kommentje:

5. válaszoló: ezzel tisztában vagyok, hogy ha nem szeretné nem tudok mit csinálni.. nem fogok se erőszakoskodni vele se rámászni..

6. válaszoló: megpróbáltam rávezetni .. az volt a válasz hogy szeretet hiánya van, nem pedig szexhiánya >< de ezt így hirtelen nem akarom felvetni neki, nehogy támadásnak vegye vagy azt higgye, hogy csak arra megyek.. és igen, egy kapcsolatban fontos.

2016. jan. 6. 00:46
 9/14 A kérdező kommentje:
7. válaszoló: még nem volt úgy fiúval.. hogy érted azt hogy "És csak a szexet nem díjazza vagy egyebeket sem?"
2016. jan. 6. 00:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát petting. Nem csak a szex létezik :) Bár párhónapos kapcsolatnál ebben a korban nekem az is korainak tűnik.
2016. jan. 6. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!