Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele mennétek testiség nélküli érzelmi kapcsolatba?
-tehát nincs csók,szex.
Viszont nagy szeretet van köztetek, szoros ölelések, közös programok, simogatások, szeretgetések stg..
mondjuk egy olyan személlyel aki a lelki társatok és ellenkező nemű. (egyikőtöknek sincs senki más, tehát egyedülállóak vagytok)
szex nélkül még talán, de ha nincs csók akkor az nem tudom milyen szintű kapcsolat...
22F
Egyedülállóak vagyunk, ellenkező neműek, és szeretjük egymást. Hm. Lelki társam. Hm. Miért NE lenne szex? :D Ha van ölelés, szeretgetés, ilyesmi, akkor mi akadályozza meg bármelyikünket is abban, hogy legyen szex?
Én egy ilyen kapcsolatban sajnos nem biztos, hogy sokáig benne tudnék maradni. Egyrészt nálam a szerelem általában a szex után alakul ki, a szex hatására (is), másrészt nem is lehet lelki társam, ha nem akar/tud szexelni.
"nálam a szerelem általában a szex után alakul ki"
sírok :DDDDDD
Nekem a szoros ölelés, simogatás is testiség. Most akkor miért ne lehetne csók is? Ha meg van csók, miért ne lehetne szex?
Azt el tudom képzelni, hogy az egyik fél alkalmatlan/képtelen rá, de attól még megadhatja a másiknak az örömöt. Vagy hogyan tovább? Elvárja, hogy szex nélkül élje le a hátralévő életét? Vagy nyitott kapcsolatban? Ehhh, nem működne egyik sem, maximum ideig óráig.
A lelki társ legyen lelki társ, barát, barátnő (ölelgetés nélkül), az élettárs, házastárs meg legyen teljes értékű társ.
Lelkitársad több is lehet, nem csak párkapcsolat szintű, lehet barát, lehet akár a testvéred is lelki társ.
De egy párkapcsolat csók és szex nélkül? Max. az elején, de egy idő után mi akadályozná meg.
Persze más, ha mondjuk egy meglévő kapcsolatban, ahol eddig minden megvolt, történik egy olyan baleset vagy jön egy olyan betegség, ami ezt megakadályozza, de egy friss kapcsolatnál. Én teljes értékű társat szeretnék. Nem vagyok már gyerek.
Persze, miért ne? Nem vagyunk primitív őslények, hogy a testünk uralkodjék a tudat felett.
Meg amúgy is vannak prostik, örömlányok, gigolok, selyemfiúk, ha esetleg megéhezne valamelyik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!