Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és fiúk, mennyire számít a testiség?
Sziasztok.
Nos, hol is kezdjem..
Megismertem egy csodálatos lányt.. 2 évvel fiatalabb nálam. Előtte volt egy hosazap kapcsolatom, ahol a testi együttlét mondhatni intezíven jelen volt. Ám most, pár hónapja együtt vagyok az új barátnőmmel, beszéltünk is erről.. De nem szeretné.. Nem érzi szükségét. Mondtam neki hogy valameddig tudok várni.. Befejezte a mondatom: de nem túl sokáig. És ez így igaz. Ha vele vagyok már egy csóktól is "felpezsdül a vérem.." én nem szeretném ráerőltetni, de nem tusom hogy ez így jó-e.. Szeretem, és nem megfektetni akarom. De a teljes teati együttlét úgygondolom hogy szerepet játszik egy kapcsolatban. Valakinek vélemény? ><
Előzőhöz csatlakoznék. DE hozzátenném hogy ne erőltesd a dolgot csak jusson el a tudatotokig, hogy közösülés nélkül is rengeteg formálya van a kielégülésnek gondolok itt én is a pettingre. A lány meg 15 éve hiába kerekíted, becsülendő érte amiért még szűz. Ne várd zt hogy az ártatlanságát 2 hónap után odaadja neked ehhez több bizalom kell.
Pettingeljetek sokat egy idő utána ha jól csinálod ő is kívánni fogja a szexet mert megbízik benned annyira hogy neked adja magát és becsüld meg amiért ilyen erkölcsös.
Te tudod mi a petting ? :O Csak mert nem csak neked kéne hogy jó legyen... Mert az ha elveszed a szüzességét szerinted elsőre is kellemes érzés lesz? biztos vannak lány barátaid kérdezd már meg milyen volt nekik az első- pont azzal ilyesztenéd el a szextől először kénezted kézzel nyelvel stb stb. egy jég kockával is el lehet valakit juttani az orgazmusig... Művelődj kicsit ezügyben.
Előző párkapcsolatodban hogy ment a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!