Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok és fiúk, mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és fiúk, mennyire számít a testiség?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nos, hol is kezdjem..

Megismertem egy csodálatos lányt.. 2 évvel fiatalabb nálam. Előtte volt egy hosazap kapcsolatom, ahol a testi együttlét mondhatni intezíven jelen volt. Ám most, pár hónapja együtt vagyok az új barátnőmmel, beszéltünk is erről.. De nem szeretné.. Nem érzi szükségét. Mondtam neki hogy valameddig tudok várni.. Befejezte a mondatom: de nem túl sokáig. És ez így igaz. Ha vele vagyok már egy csóktól is "felpezsdül a vérem.." én nem szeretném ráerőltetni, de nem tusom hogy ez így jó-e.. Szeretem, és nem megfektetni akarom. De a teljes teati együttlét úgygondolom hogy szerepet játszik egy kapcsolatban. Valakinek vélemény? ><

2016. jan. 6. 00:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Előzőhöz csatlakoznék. DE hozzátenném hogy ne erőltesd a dolgot csak jusson el a tudatotokig, hogy közösülés nélkül is rengeteg formálya van a kielégülésnek gondolok itt én is a pettingre. A lány meg 15 éve hiába kerekíted, becsülendő érte amiért még szűz. Ne várd zt hogy az ártatlanságát 2 hónap után odaadja neked ehhez több bizalom kell.

Pettingeljetek sokat egy idő utána ha jól csinálod ő is kívánni fogja a szexet mert megbízik benned annyira hogy neked adja magát és becsüld meg amiért ilyen erkölcsös.

2016. jan. 6. 01:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Hmm petting.. Ezt igy nem reszesitem olyan nagyon elonyben. Azt akkor szeretem ha vissza is adhatom az elmenyt :) meg hat.. Elsore nem hiszem hogy ez optimalis :/ ez csak megjobban elveheti a kedvet tole.. Ha mar eggyuttlet akkor ne csak en elvezzem....
2016. jan. 6. 01:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Te tudod mi a petting ? :O Csak mert nem csak neked kéne hogy jó legyen... Mert az ha elveszed a szüzességét szerinted elsőre is kellemes érzés lesz? biztos vannak lány barátaid kérdezd már meg milyen volt nekik az első- pont azzal ilyesztenéd el a szextől először kénezted kézzel nyelvel stb stb. egy jég kockával is el lehet valakit juttani az orgazmusig... Művelődj kicsit ezügyben.

Előző párkapcsolatodban hogy ment a szex?

2016. jan. 6. 02:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Egyáltalán soha nem szeretné, vagy még nem szeretné? Mert szerintem az teljesen érthető ha egy 15-16 éve lány ezt még nem szeretné. Én itt vagyok 18 évesen és én se szeretném még, de a barátom vár és nem pár hónapja. Szerintem nem várhatod ezt el tőle. Ha tényleg szereted megvárod, ha meg annyira azért nem és nem bírod szex nélkül, akkor keress mást. Ne kényszerítsd bele abba, hogy megtegye ha nem akarja, mert az egyikőtöknek se lesz jó. Viszont a pettinggel lehet érdemes próbálkozni, persze miután értelmezted, hogy mi az mert lehet kicsit furcsa kép van a fejedben a dologról. És szerintem ne elvenné a kedvet, hanem esetleg meghozná, sőt sokkal jobb ha nem a szexel kezdtek, hanem előtte megismeritek egymás testét, meg hogy mit szeret..főleg ha az egyik fél még nem biztos a dolgában. Egy biztos: ne siettesd.
2016. jan. 6. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!