Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28-30 éves férfiak! Nálatok hogy működik a testiség?
Nem régóta vagyok együtt a jelenlegi párommal, egyelőre csak ismerkedünk egymás testével. Az eddigi kapcsolataimban az volt a megszokott, hogy amint egymásra hangolódtunk már volt is merevedése a partnernek, a jelenlegi páromnál ez viszont nem így van. Amíg nem kezdem el konkrétan kézzel vagy orálisan izgatni, addig semmi. Ha elkezdem, akkor egy idő után már nincs probléma.
Az első alkalom amúgyis furára sikeredett, többször lekonyult közben. Ezerszer próbált megnyugtatni, hogy ne vegyem magamra, ez nála csak valami hülye teljesítési kényszerérzetből fakad az első alkalmaknál, később nem lesz ezzel gond. Nincs is azóta ilyen, de azért akaratlanul sincs helyén az önbizalmam.
Szóval a kérdés, nektek is kell az "első löket", segítség ahhoz, hogy menjen az együttlét?
Nekem az kéne akire merevedhet, akivel lehet löködni :D
A többivel nincs gond :D
30/F
Ez olyan mintha már öregnek néznél minket 30 évesen :)
Ha a nő vonzó számomra akkor elég ha meztelenre vetkőztetem.
Nem az öregségről van szó, én sem vagyok sokkal fiatalabb. :) Egyszerűen csak nem hagy nyugodni, hogy engem nem tart elég vonzónak, avagy alapból ilyen.
A kort azért variáltam bele, mert elképzelhetőnek tartom, hogy fiatalabb srácoknál még fokozottabb a kezdeti izgalmi állapot, mint mondjuk 30 éves fejjel. Talán az ember higgadtabban áll hozzá, nem tudom.
Így van, nem vagyunk már kis csikók, akiknek egy pajzán gondolattól is áll
Lehet, hogy rég volt partnere, lehet a gumi idegesítette, lehet nagyon be akart vágódni nálad
Ha bejön a pasi, akkor szánj időt az összeszokásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!