Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki utólag, vagy már felesleges lenne?
Sokkal tobb volt mint baratsag... Aztan valami miatt fogta magat es megszakitott velem minden kapcsolatot... Azota hianyzik, de ez meg marciusban volt. Azota utalom amiert ilyen gyerekesen viselkedik... De szeretem meg mindig kicsit. En nem fogom neki elmondani.
De Ha mar nem szeretnel semmit ne mondd el neki szerintem, mert lehet hogy O meg szeretne. Es elo fognak torni beloled az erzesek...
1. válaszoló: Én nem akarok semmit. És igazad van:)
2. válaszoló:pontosan tudja az okát, azt is tudja, hogy ő volt a hibás... Lehet, hogy gyerekesen viselkedtem, de ő meg ugyanúgy el van mással is, és ugyanúgy helyettesít engem. Mintha még csak nem is lettem volna egyáltalán fontos... Sőt, még ha csak nem is léteztem volna számára egyáltalán. Közben meg azt mondja másnak, hogy hiányzom. Annak, akivel most van éjjel-nappal. És az a baj, hogy spontán egy dalra előtörtek az érzéseim.
Köszönöm a válaszokat, de még várok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!