Csináltam tejszínes paradicsomos mártást hagyma nélkül. Sajnos nem lett így olyan jó. Ha utólag hagymát olajon főzök és ráborítom a mártást, akkor meglesz az íze? Vagy felesleges?
Nem.
Hagymát szoktam apró kockára vágni, és olajon pirítani. Mellé kockázott bacont teszek. Pár perc... Ezt leöntöm paradicsompürével és hozzáadok tejszínt. És hagyom rotyogni. Bazsalikom, só, bors, chilli.
Igazából engem nem érdekel, hogy nem illik hozzá vagy mi, hanem hogy megkapná-e az ízt.
Hagymát inkább zsíron pirítsd, mert egészségesebb és jobb is, mint olajon. Ha külön pirítod a hagymát, akkor jól össze kell forralnod a mártással, hogy szétfőjön a hagyma.,
Igaz, hogy én sem a hagymát, sem a tejszínt nem tudom elképzelni a paradicsomártásban.
Én sem úgy gondoltam, hogy hidegen keverje össze, gondoltam, hogy magától érhető, hogy össze kell egyszer forralni a szósszal:)
És szerencsére sikerült is,vagyis ő is tudta mi a dörgés:)
A lényeg, hogy jó lett a végeredmény, nem voltunk haszontalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!