Hogyan lehet teljesen megszüntetni a szájszagot hagyma evése után?
Figyelt kérdés
Nem tudom mièrt de fogmosás után is èrződik nekem. Hiába rágózom, nem segít. Csak kicsit elfedi.... Mit tegyek ellene?2014. aug. 28. 16:47
1/8 anonim válasza:
Persze mert a gyomrodból is érződik. Utána egyél rá mondjuk gyümölcsjoghurtot, gyümölcsöt azok tompítják kicsit... De laikus vagyok egyébként passz.
2/8 anonim válasza:
sajnos nem nagyon tudsz ellene tenni
esetleg öblögess alkohollal, vagy mustárral
rághatsz petrezselyemzöldet
talán még a forró kávé is segíthet valamennyit
próbálj minél többet inni és enni rá, főleg valami szénhidrátot, mondjuk étcsokit
3/8 anonim válasza:
Állítólag a petrezselyemzöld segít a gyomorból is kiűzni a szagot, rágjál el pár levelet.
4/8 anonim válasza:
Nem lehet.
1-2 nap kell, hogy teljesen "elmúljon".
5/8 anonim válasza:
én úgy tudom, hogy a mandarin hatásos. de végül is tényleg nagyon erős illata van
6/8 anonim válasza:
petrezselyem levél, vagy szekfűszeg rágása javallott. Esetleg a kettő együtt.
7/8 anonim válasza:
2-3 cikk fokhagyma elrágcsálása tökéletesen megszünteti a hagymaszagot. De mi szünteti meg a fokhagyma szagát?
8/8 anonim válasza:
Ha randi előtt vagy inkább keress valami kifogást és halaszd el:/ Holnapra teljesen elmúlik, mert éjjel feldolgozza a gyomor és a reggeli fogmosás után már nyoma sem lesz a hagymaszagnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!