Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az amiről úgy gondoljátok...

Mi az amiről úgy gondoljátok utólag hogy felesleges megvenni?

Figyelt kérdés
29 hetes kismama vagyok és annyi mindent lehet hallani hogy ez kell az kell a babának. Ti akik már tapasztaltátok mit gondoltok mi az ami tényleg teljesen felesleges(pl. szoptatós párna).
2010. ápr. 29. 11:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

nyári babának pólya (ha felmerült egyáltalán), "felnőttes" ruhák egy-két hónapos kor alatt, pl én nem tudtam ellenállni a kis farmereknek és kockás vagány ingeknek újszülött méretben, annyira cukik voltak. Persze egyszer sem adtam rá a babámra, csak rugikat és bodykat használtunk.

melltartó betét szoptatáshoz (egy darabot sem használtam)

ennyi jutott most az eszembe, bár nem vásároltunk olyan sok mindent :)

2010. ápr. 29. 11:08
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Babaolló, elfordulásgátló, 3 részes csoda ágynemű-garnitúra baldachinnal, pelenkakuka (drága az utántöltő), babakádba való ergonomikus fürdetőbetét, vízhőmérő, szobahőmérő, cumisüveg melegítő, fülhőmérő...stb, stb.
2010. ápr. 29. 11:09
 3/27 anonim ***** válasza:
64%
Cumi, cumisüveg, plüss játék, járássegítő fiserprájszosvíziló.:)
2010. ápr. 29. 11:09
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 2 olyan dolog van, ami utólag teljesen feleslegesnek bizonyult. A cumisüveg és a mellszívó. A fiam egyszerűen csak bénázik a cumisüveggel, folyik le az állán a víz, fejni pedig nem fejek. Furcsa, hiszen ezek alapjában véve kellenek! Nekünk mégsem... 5 hós anyatejes baba anyukája.
2010. ápr. 29. 11:10
 5/27 anonim ***** válasza:
Jaja, fülhőmérő! Viszont melltartóbetétet én használtam és kellett.
2010. ápr. 29. 11:11
 6/27 anonim ***** válasza:
Én vettem melltartóbetétet egy rakattal. Aztán nem is volt (illetve alig volt) tejem, nemhogy összetejeztem volna a melltartót, úgyhogy elajándékoztam. Ja, apropó! Melltartó. Vettem szoptatós melltartót a terhesség vége felé. Aztán kicsi lett. Szülés után kiderült, hogy még egy számmal nagyobb kell. Szóval ezekkel szerintem ráérsz. Nem mondom, hogy felesleges, csak ráérsz beszereztetni majd a férjeddel. B.
2010. ápr. 29. 11:11
 7/27 anonim ***** válasza:
A kis méretű ruhákból sok darab... Abszolút felesleges, mert az első darabokat kinövi 2-3 hét alatt. 0-0ruhák, amik csak tényleg újszülötteknek jó.2 hét alatt nőtte ki.Johnsons termékek, tiszta merő kiütés tőle a gyerekek bőre, de ami még pláne az enyém is. Kenguru, megvettük drága pénzért és egyszer használtam. Más nem nagyon jut az eszembe.
2010. ápr. 29. 11:12
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
A pelenkakukához hozzáfűzném, hogy ha nem a csavargatós van, hanem a sima, azt egyszerű fekete, 60 literes szemetes zsákkal is után lehet tölteni, így nem kicsit olcsóbbra jön ki. :) Nekünk így nagyon bevált. B.
2010. ápr. 29. 11:14
 9/27 anonim ***** válasza:
tényleg a kenguru is felesleges volt nekünk is :) még a cumihőmérő is eszembe jutott (az orvos egyenesen lebeszélt a használatáról)
2010. ápr. 29. 11:14
 10/27 anonim ***** válasza:
a pelenkakukát mi is rendes szemeteszsákkal használjuk, átfűzzük a gyűrűn ugyanúgy.
2010. ápr. 29. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!