Mi az amiről úgy gondoljátok utólag hogy felesleges megvenni?
mi egy csomó mindent utólag vettünk, így láttuk, hogy mi kell. Például a kenguru, nagyon szeretjük a picivel, abban hurcolom magammal, babakocsink még amúgy sincs. Bimbóvédőt is utólag vettünk, mert nem tudtam szoptatni máshogy.
Amit eleve feleslegesnek tartottam: pelenkatartó kuka, külön edény a szennyesnek, pénzhiány miatt pelenkázónk sincs.
Ami a legnagyobb csalódás volt, az a babaágynemű: már megszültem, mikor a férjem vette, siettettem, mert az fontos, aztán meg azóta sem használtam belőle, csak a rácsvédőt, a többire (kispaplan, párna) nem is volt szükség, pléddel takarózik a babám, alatta textílpelus van és még egy pelus összehajtogatva a feje alatt. A lényeg, hogy az utolsó pénzünket költöttük rá :(
Hálózsákot csak 2-3 hete használunk, mióta kitakarózik. 3 hónapos.
uccsó vagyok. Szoptatós melltartót nem vettem és nem is volt rá szükség, sajnos tejem is alig volt, meg amúgy sem tudod, mekkora lesz a melled, ha bedurran. Úgy jársz vele, mint B. Alapvetően kismellű vagyok és különben is megzavarodtam volna, ha otthon is melltartót kellett volna hordjak (sose szoktam), vagy abban kellett volna aludjak. Ha megyek valahova, amit hazajövök, az az első, hogy dobom le a cicifixet. Inkább törölközőt tettem magam alá az ágyban és minden nap cseréltem a pizsamát.
(A)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!