Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az amiről úgy gondoljátok...

Mi az amiről úgy gondoljátok utólag hogy felesleges megvenni?

Figyelt kérdés
29 hetes kismama vagyok és annyi mindent lehet hallani hogy ez kell az kell a babának. Ti akik már tapasztaltátok mit gondoltok mi az ami tényleg teljesen felesleges(pl. szoptatós párna).
2010. ápr. 29. 11:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Hasleszorítós bugyi, soha nem használtam. Viszont melltartóbetét igen, mert eleinte sokszor folyt a tejem. Én mellszívót nem vettem előre, csak akkor mikor kórházban voltunk. Cumisüveget teljesen felesleges volt, mert 5 hónapig csak szopott azóta meg itatópohárból iszik. Ja!cumisüveg melegítőt sem használtuk és a sterilizáslót sem, még szerencse, hogy ezeket kaptuk, Viszont a szoptatóspárna nagyon jó volt még nekem is a derekem miatt. Most ennyi jutott eszembe.
2010. ápr. 29. 11:16
 12/27 anonim ***** válasza:
a kenguruhoz hozzá se nyúltam.:)
2010. ápr. 29. 11:17
 13/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Most éppen a mellszívón gondolkodok hogy talán azt sem kellene megvenni mert ki tudja lesz-e rá szükségem, meg a szoptatós melltartót sem tartom olyan fontosnak. Vettem viszont nyári ágyneműt neki és nem tudom hogy erre még kell huzatot vennem vagy az is teljesen felesleges?
2010. ápr. 29. 11:17
 14/27 anonim ***** válasza:
Nyári ágynemű alatt mit értesz? Mert elég neki egy puha takaró, párnát pedig nem szabad a feje alá tenni!
2010. ápr. 29. 11:21
 15/27 anonim ***** válasza:
Én aventes kézi mellszívót vettem, jó drága, de nekem megérte. Nagyon sokat használom.
2010. ápr. 29. 11:24
 16/27 A kérdező kommentje:
Nyári ágynemű alatt a vékonyabb típusú paplant értem hiszen nyáron is előfordulhat hogy rosszabb az idő és hideg van, természetesen vettem kettő kis plédet is a 30 fokokra. Párnát tudom hogy nem lehet használni de csak együtt volt eladó 1000 Ft-ért Vaterán, gondoltam annyit megér. Szóval akkor erre nem kell huzat már?
2010. ápr. 29. 11:31
 17/27 anonim ***** válasza:
Én használtam huzatot, könnyebb mosni, mint a paplant.
2010. ápr. 29. 11:34
 18/27 anonim ***** válasza:
58%
a szoptatós melltartó szerintem nagyon fontos! vagy legalábbis az,hogy hordjál a szoptatás alatt melltartót otthon is, mert nagyon megereszkedhet a melled, meg kényelmetlen is lenne ha nem tartaná semmi. És mivel az elején minimum 3 óránként kell szoptatni, sokkal egyszerűbb a szoptatós melltartóban, mint a simát le fel venni. Én legalábbis azt használtam ki a legjobban.
2010. ápr. 29. 11:42
 19/27 anonim ***** válasza:

mi egy csomó mindent utólag vettünk, így láttuk, hogy mi kell. Például a kenguru, nagyon szeretjük a picivel, abban hurcolom magammal, babakocsink még amúgy sincs. Bimbóvédőt is utólag vettünk, mert nem tudtam szoptatni máshogy.

Amit eleve feleslegesnek tartottam: pelenkatartó kuka, külön edény a szennyesnek, pénzhiány miatt pelenkázónk sincs.

Ami a legnagyobb csalódás volt, az a babaágynemű: már megszültem, mikor a férjem vette, siettettem, mert az fontos, aztán meg azóta sem használtam belőle, csak a rácsvédőt, a többire (kispaplan, párna) nem is volt szükség, pléddel takarózik a babám, alatta textílpelus van és még egy pelus összehajtogatva a feje alatt. A lényeg, hogy az utolsó pénzünket költöttük rá :(

Hálózsákot csak 2-3 hete használunk, mióta kitakarózik. 3 hónapos.

2010. ápr. 29. 12:02
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

uccsó vagyok. Szoptatós melltartót nem vettem és nem is volt rá szükség, sajnos tejem is alig volt, meg amúgy sem tudod, mekkora lesz a melled, ha bedurran. Úgy jársz vele, mint B. Alapvetően kismellű vagyok és különben is megzavarodtam volna, ha otthon is melltartót kellett volna hordjak (sose szoktam), vagy abban kellett volna aludjak. Ha megyek valahova, amit hazajövök, az az első, hogy dobom le a cicifixet. Inkább törölközőt tettem magam alá az ágyban és minden nap cseréltem a pizsamát.

(A)

2010. ápr. 29. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!