Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi az amiről úgy gondoljátok...

Mi az amiről úgy gondoljátok utólag hogy felesleges megvenni?

Figyelt kérdés
29 hetes kismama vagyok és annyi mindent lehet hallani hogy ez kell az kell a babának. Ti akik már tapasztaltátok mit gondoltok mi az ami tényleg teljesen felesleges(pl. szoptatós párna).
2010. ápr. 29. 11:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szoptatós melltartó...

Semmit nem tartottak, majd' meghülyültem benne, mert amúgy is elég nagyok voltak a melleim, a tejtől meg még inkább, és mivel ez a "csodamelltartó" nem tartott, így annyira fájtak, hogy őrület!

Aztán egy rendes melltartóból kiszedtem a fémet, és ezerszer jobb volt, mint ezek a vagyonokért árult sz.arok.

Én mellszívót nem vettem, de aztán nagyon gyorsan be kellett egyet szerezni, mert tejbelövellés után őrületesen ömlött a tejem, úgyhogy szegény férjem ment el mellszívót venni... :-DDDD

2010. ápr. 29. 12:10
 22/27 anonim ***** válasza:
Vízhőmérő, szobahinta, hálózsák (utálja a babám), fülhőmérő (nem jó semmire), babaolló (körmöt vágni nem tudtunk vele soha).Hirtelen ennyi.
2010. ápr. 29. 12:33
 23/27 anonim ***** válasza:

Babaolló, hálózsák, kenguru.

a mellszívót én a helyedben megvenném, én nagyon sokat használtam. Egyszerűen ne bontsd ki, és ha mégsem kell, akkor el tudod adni.

Én Vaterán vettem, teljesen original volt, és jóval bolti ár alatt.

2010. ápr. 29. 12:38
 24/27 anonim ***** válasza:
Babapaplan,kisparna,mellszivo,talan ezek voltak nekunk teljesen foloslegesek.
2010. ápr. 29. 12:58
 25/27 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek más az, ami feleslegessé vált végül, ahogy ez a fentiekből is kiderül.

Többen említitek a babaágyneműt, nos mi is megvettük, de csak az rácsvédőt használtuk, viszont ki tudtam használni a babakispárnát és a babapaplant is, a kispárnát a babakocsiba tettem nyáron a beleizzadás, télen a hideg ellen, meg hát hogy puhább legyen a kocsi alja. A babapaplant játszószőnyegnek használtam, így nem vettünk olyat külön, rápakoltam a játékokat, és a szőnyegre terítve azon játszott a babám, amíg picike volt, és örülök, hogy nem is vettünk játszószőnyeget, mert nagyon hamar elkezdett kúszni, és lemászott róla, tehát nekünk az lett volna felesleges.

Szoptatni nem nagyon tudtam, tehát a mellszívó is felesleges volt végülis, de legalább tudtam próbálkozni, és ez megnyugtatott, jó hogy volt.

Mi a babaollót is első perctől fogva használtuk, és bevált.

Sose használtam viszont fürdetésre a doki által felírt mosdatókenőcsöt, viszont remekül rendbehozta az én kezemen a kiszáradt bőrt.

Szoptatós melltartó nagymellűeknek pedig tényleg nem jó szerintem, mert semmit nem tart, és így kényelmetlen tud lenni, legalábbis nekem.

A fertőtlenítőfolyadék még mindig szinte hiánytalanul megvan, mert inkább kifőztem a cuccokat (valahogy olyan érzésem volt, hogy a fertőtlenítőt nem tudom alaposan leöblíteni, és féltem, nehogy maradjon a cumikon valami:).

A pelenkavödröt eladtam a Vaterán, annyira nem kellett, de azt nem is akartunk venni, csak kaptuk a légzésfigyelő mellé.

Más nekem sem jut eszembe, mondjuk mi nem nagyon költekeztünk előre, mondván, hogy majd meglátjuk mi kell és mi nem, és nem is vettünk olyan dolgokat, amelyek olcsón és egyszerűen helyettesíthetők, vagy megoldhatók "felesleges" kiadás nélkül (pl. csak hogy értsétek: cumisüvegmelegítő, ami hasznos és jó, meg megkönnyíti az életet, de azért a kaját fel lehet melegíteni anélkül is:)).

2010. ápr. 29. 17:05
 26/27 anonim ***** válasza:
vízhőmérő, elfordulásgátló, hálózsák, sok 56-os ruha, amiből egyet sem hordtunk, több cumi és cumisüveg, egyiket sem fogadta el, nekem pl. a szoptatós párna jó volt és nagyon kényelmes amúgy is
2010. ápr. 29. 21:23
 27/27 anonim ***** válasza:

Szia!

A kiságyra vettem csodaszép baldahint, paplant... A paplan vastag, nagy még egyszer sem használtuk. A baldahin csak dísz. Nekem még a pelenkázó lap sem volt használva, mert az ágyon pelenkáztam, kényelmsebb volt, mert nem volt külön helyhiány miatt pelenkázóm.

Én az elfordulásgátlót nagyon szerettem.

2010. ápr. 29. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!