Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » MI lehet ez, nem értem Elég...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI lehet ez, nem értem Elég rossz érzés és fullasztó mi ez?

Figyelt kérdés

8 hónapja vagyunk a párommal táv kapcs hetente taslizunk.

Teljesen hasonlítunk ilyen a kapcsolatunk:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

Mikor együtt vagyunk jól érzem magam vele és jó meg közben olyat is erzek h ha nincs velem akkor huu de megolelgetnem stb és ha meg talizunk nem erzem azt neha

űmost is mikor nincs velem neha Cheten mikor beszelunk ideges és frusztrált lesz..

Már nem szeretnem annyira vagy mi ez ? : (

Ja és nem tudom de belulrol ugy erzem h mar ő nem szeret ugy mint anno

pl nyitott szemmel csokolozik ossze vissza nezeget kozben stb

De viszont mostanában van olyan h napokat nem aludt miattam mert feltett és konbinalt felt hogy ne hogy elveszítsen.

2016. júl. 31. 13:11
 1/3 anonim válasza:
Ahamm, akkor ezek szerint te is nyitott szemmel csókolózol,különben nem látnád! Ejnye-ejnye, ez vezet a szakításhoz! Mi lesz így a világgal...
2016. júl. 31. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi van?!
2016. júl. 31. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem vele kellene beszélned. :) Elindult lefele a dolog, de nem menthetetlen. :)
2016. júl. 31. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!