Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig hozzám akar jönni a barátom? Hozzá miért nem megyünk?
Ez így majdnem olyan, mintha szégyellne..
De szerintem egy normális kapcsolatban meg lehet beszélni, én is sok mindent megbeszéltem a barátnőmmel. Mondjuk azt is, hogy 1 hónapja vagyunk együtt, jön a születésnapom és, hogy a családira ha nem baj, akkor ne jöjjön még. Meg is beszéltük, nem haragudott meg.
Viszont mi sajnos ritkán (hetente min. 2) találkozunk. Ha szeretnél még beszélni, akkor Írj privátban nyugodtan :)
Nem feltétlenül téged szégyell, inkább a szüleit szégyellné előtted szerintem. Vagy tényleg lehet az is, hogy nincs olyan jóban velük, ezért ő se szereti annyira a saját szülei társaságát, ami persze szomorú, de hát ki tudja. Miért nem beszéled ezt meg őszintén, nyugodtan, komolyan a barátoddal?
Azt meg hogyan értesd meg vele, hogy anyukád nem szereti, ha mindig csak ott vagytok? Hát így, szó szerint. Mondd el neki, hogy ne értse félre, nem rosszból, mert anyukád nagyon kedveli őt, de nem tetszik neki, hogy mindig csak nálatok vagytok, és őhozzá soha nem mentek.
Hány évesek vagytok egyébként?
Koszonom a valaszokat!:)
15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!