Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy 2 fiú tetszik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy 2 fiú tetszik?

Figyelt kérdés

Mind2 fiú az osztálytársam és az egyik már hónapok óta tetszik elég komolyan,eddig rá nem néztem egy másik fiúra sem,annyira "csak Ő" érzésben éltem.És ezzel most is így vagyok,viszont kicsit meginogtam,ugyanis van egy másik osztálytársam is,aki kicsit furán viselkedik az utóbbi 1 hétben velem.Eddig csak haverok voltunk,viszont most az egyik barátnőm szerint is kicsit máshogy kezdett el viselkedni...mindig is hülyéskedtünk,de most valahogy néha félreérthető dolgokat mond,és ahogy néha néz rám...de elvileg másik lány tetszik neki,ezért nem értem.Lehet,hogy az egészet bemesélem magamnak,de pl. az elmúlt 1 hétben volt,hogy órákig beszéltünk messengeren..és olyan más volt kicsit,érdeklődött felőlem,foglalkozott velem és ez nekem nyilván nagyon jól esett és azóta mikor először találkoztunk és megláttam kicsit elkezdett gyorsabban verni a szívem...úgy érzem,hogy ez csak amiatt van,mert nagyon jól esik,hogy így bánik velem,és tényleg durva lenne,ha kiderülne,hogy tetszem neki.Még anno 3 éve tetszett egy ideig,de az ilyen kisebb dolog volt.Viszont ott az a fiú,aki már régebb óta tetszik,akinél azt éreztem,hogy szerelmes vagyok,erre most kicsit elbizonytalanodtam...még mindig ugyanúgy tetszik,csak kicsit érdeklődöm a másik fiú iránt is,ami nagyon nem tetszik nekem...nem szeretném,hogy megtetsszen.Meg az is ott van,hogy hónapok óta nem tudom,hogy a fiúnak tetszem-e(aki nekem is régóta tetszik)..mindig úgy érzem,hogy igen,de annyira félénk,hogy kb.semmit nem mer lépni csak mindig néz és néz..én próbálok felé nyitni,de nagyon nehéz,és most meg közbejön ez.Veletek volt már ilyen?Ugye nem tetszik nekem ez a másik osztálytársam,csak azért érzem ezt,mert nagyon kedves velem?

Kicsit elvagyok veszve,nagyon jó lenne,ha tudnátok nekem segíteni :( Előre is köszi. :)

2016. febr. 24. 22:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem csak fellángolás ez
2016. febr. 24. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!