Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van itt még akit zavarja,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még akit zavarja, hogy aki tetszik neki fiú mással keringőzik?

Figyelt kérdés

2016. febr. 9. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Bár én fiú vagyok, de engem még az is zavar ha a lányt aki tetszik egy fiúval látom kettesbe beszélgetni :D Pedig nem is ismerjük egymást. Szóval ne aggódj nem vagy egyedül ezzel.
2016. febr. 9. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok de ha meglátom azt a fiút aki tetszik egy másik lánnyal/más lányokkal beszélgetni nem az hogy idegesít hanem egyszerűen olyan borzasztó érzés fog el nagyon rossz kedvem lesz tőle.

Pedig én sem ismerem a srácot.. bár nagyon meg szeretném ismerni.

2016. febr. 9. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, engem is nagyon zavar. Főleg azért, mivel mi az elmúlt 4 évben mindig együtt táncoltunk, egyértelmű volt mindkettőnknek, hogy ez most is így lesz, erre egy idióta "mindenkinekaztkellcsinálniaamitmondokkülönbennemtáncol" lány berakta egy másik lányhoz, engem meg az osztályból ahhoz, akit a legjobban utálok...

És valami marha sz*r érzés nézni, ahogy azzal a lánnyal nevetgél, és TÉNYLEG közel táncol hozzá. Jó, valószínűleg túlreagálom, de akkor is zavar.

2016. febr. 9. 16:25
 4/4 anonim válasza:

Én a legjobb barátommal keringőztem, akinek mellesleg van barátnője. A barátnőjét különösebben nem zavarta, hogy a pasija velem keringőzik, de amikor beszéltünk a keringőről, nem túlzottan örült neki a csaj. Persze ez is ember függő. Engem pl. zavart, ha valaki az én párommal táncolt, mondjuk nálunk mindenki így volt ezzel (volt párcsere, meg mindenféle hülyeség)

Szóval a kérdésedre válaszolva, igen zavart.

2016. febr. 9. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!