Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyire gáz a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gáz a fiúra nézve, hogy kölcsönösen tetszenek egymásnak, és a végén úgy jönnek össze, hogy először a lány vall szerelmet?

Figyelt kérdés
2016. júl. 26. 20:03
 1/8 A kérdező kommentje:
* kölcsönösen tetszenek egymásnak egy lánnyal
2016. júl. 26. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Milyen jó lenne nem elsőként belezúgni. Mindig pofára ejtenek.

Nem mondom hogy fordítva nem tenném meg. Mert ha nem szimpatikus nincs mit tenni. De legalább dobnék alá egy puha párnát.

Ha meg szimpatikus, akkor másnap nászéjszaka. :)

23/F

2016. júl. 26. 20:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán gáz.
2016. júl. 26. 20:21
 4/8 zóna_pocok ***** válasza:
Sztem ugy a romantikusabb, ha eloszor a fiu hivja el a lanyt, o vall szerelmet es o keri meg a lany kezet. Nem tudom, nekem forditva furcsa mindegyik, es nem azt mondom, hogy nem orulnek neki, de nekem valahogy nem lenne az igazi.
2016. júl. 26. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Emberek, nem kéri meg senki a másik kezét! Hahó, ez itt a TINI PÁRKAPCSOLATOK! :D Annyi a történet, hogy szerelmes vagyok egy fiúba, és a jelek szerint ő is belém, de ő nem az a típus, aki be fogja vallani a nyilvánvalót, szóval úgy gondoltam, szerelmet vallok neki. De ez nem lesz gáz rá nézve? Mármint. Nem az érdekel, mit mondanak mások, de ő nem fogja hülyén érezni magát? :/
2016. júl. 26. 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 vagyok. A kérdező vagyok más felhasználóról.
2016. júl. 26. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
De, gáz. Rád nézve gáz, mert én pl. utálom az ilyen nyálcsorgatós lányokat. MEg ez nem a lányok dolga.
2016. júl. 26. 22:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Jöttök itt mindenféle hülyeséggel.

Én így jöttem össze barátommal s másfél éve tökéletesen megvagyunk.

Senkinek nem kell tudnia hogy jöttetek össze elég ha annyit tudnak hogy együtt vagytok. Kész.

Egyébként annyi lenne mindenki reakciója (szülők tesók haverok) hogy kissé megmosojogják aztán kész. De se cikizés se semmi nem lesz ezután.

2016. júl. 26. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!