Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félős lenne az olyan lány akivel élőben kölcsönösen megvan a szimpátia, de chat-en nagyon passzív?
Huszonéves korunkban járunk mindketten. Élőben amikor beszélgetünk akkor érzem, hogy erősen megvan a szimpátia felém, de chat-en mindig azok a 2-3 szavas válaszok jönnek és csak válaszok. Ha nem tudnám élőben hogy viszonyul hozzám akkor azt mondanám, hogy le akar rázni.
A napokban elhívtam találkozni, amire igent is mondott. Csak össze tudják zavarni az embert az ilyen 2-3 szavas válaszok és ő semmit nem kérdez beszélgetések.
Hölgyeim, uraim, ki mit gondol?
Szerintem nem félős, csak nem szeret neten beszélni.
Én pl telefonba adok 1-2 szavas válaszokat, mert utálok telefonon beszélgetni. Chat-en barátnőkkel beszélek elég sokat, akikkel évi 1-szer találkozok, mert külföldön élnek. Mással max tőmondatokban, mert nem szeretek neten beszélgetni.
Próbáld meg mindenképp élőben vele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!