Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ennek a viselkedésnek az oka?
Múlt hét péntek délután randiztam egy fiúval, akivel van pár közös órám egyetemen, de nem vagyunk egyébként jóban, nem is szaktársam. Hétfőn hívott el, nagyon aranyosan, láthatóan izgult is. Pénteken moziztunk, sétáltunk, beültünk iszogatni, megcsókolt, aztán kézenfogva mentünk a buszig, kb 4-5 órán át együtt voltunk. Másnap reggel írt, beszéltünk az egyik közös óránkról, de aztán lezárult a beszélgetés, és egész vasárnap nem keresett. Ma reggel lett volna a közös óránk, ő késve ért be, és észre sem vett, de nem is keresett a tekintetével. Én ma prezentáltam egy órán, amitől nagyon izgultam, és amiről pénteken is sokat beszéltünk, de nem keres, hogy megkérdezze, hogy ment.
Nem akarok én írni, mert ha tetszenék neki, akkor nyilván keresne, csak nem értem, mi a baj, mi ment félre.
21/L
Hát ezt mi sajnos nem tudjuk megmondani Neked :\
Vagy megkérdezed tőle, vagy csak hagyod menni, ahogy érzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!