Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti megbocsátanátok ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megbocsátanátok ha valaki a betegsége végett retusált képeket tesz fel egy ismerkedős oldalra? Többit lent!

Figyelt kérdés

Van egy srác kivel elkezdtem ismerkedni már több mint egy hónapja beszélünk. Aranyosnak, kedvesnek, szimpatikusnak tűnik. Nem gondolnám hogy a tudása és belseje hazugság lenne.

A képei viszont nagyon művészinek tűntek. Amikor rákérdeztem ő be is váltotta profi fotós készítette a képeit és nyilván retusált.

A külseje a betegsége végett valóban nem szokványos. A retusált képein is látszik hogy beteg. Csak nyilván jobban ki rajta. Amikor rám írt is megnéztem a képeit rájöttem tudtam egyből hogy beteg.

2016. ápr. 15. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
De beteg alatt mit értesz?
2016. ápr. 15. 23:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen. De mondjuk azér talán vallja be. Attól is függ amúgy, hogy milyen betegség, de amúgy önmagában azzal, hogy próbálja magát szépíteni retusálással, önmagában azzal még nem árt senkinek. Meg próbálja magát valamivel jobb színben feltűntetni, hát na, hát ilyet csinálnak mások is, tehát hogy retusálja a képeit, hát az önmagában teljességgel megbocsátható. Csak hogyha mondjuk olyan baja van, ami miatt nem célszerű vele kapcsolatot kezdeni, akkor azt azért vallja be talán. Meg beszélgetőpartner is lehet, hogy elég neki, az majd kiderül, de önmagában az, hogy retusálja a képeit, meg lehet, hogy fél is egyedül lenni, és megőrjíti pl a magány, és ha anélkül nem állna szóba vele senki, akkor teljesen megérthető ez. Hát az emberek azok társas lények szokták mondani, bár nem feltétlenül mindenki, de ő pl pont szeretne társaságot, mert rosszul érzi magát egyedül, nehéz időszakban van, és rossz helyzetben, megértőnek kéne ővele lenni. Kell neki aki átsegíti rajta, a lelki támogatás, vagy valami, ezért nem lehet őt hibáztatni.
2016. ápr. 15. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
*de tényleg vallja be, hogyha olyan, de hát ez ennyi, és akkor is lehettek talán barátok v lev.társak, ha amúgy szimpi neked, és h ne legyen egyedül
2016. ápr. 15. 23:29
 4/5 Fish1 ***** válasza:
100%

Az albínó srác?

Attól függ, mennyire retusáltak a képek. És az se biztos, hogy retusált, egy ügyes fotós jól tud játszani a fényekkel.

2016. ápr. 16. 03:56
 5/5 Titusztitusz ***** válasza:
64%
Nem...SOHA...Sose tudom érteni az olyan beteges-torz lelkületü illetőket, aki "átrajzolják-retusálják" a fényképeiket akár számítógépes, akár hagyományos módszerekkel...MI ÉRTELME VAN ENNEK??? Akik ismerik az illetőt, azok AMÚGYIS TUDJÁK JÓL, hogy élőben hogy néz ki az illető, akik meg nemismerik, azok meg akkor ÁT LETTEK VERVE, BE LETTEK CSAPVA...(Azaz jól meg lettek tisztelve...)Jellemző erre a mai agybeteg, torz szellemiségü korra ez az újfajta divat...Én azt mondom mindig hogy:Ha egyszer valaki olyan, amilyen, akkor az az illető a képein is legyen olyan amilyen, mert ez ÍGY a tisztességes...Most persze nem azt mondom, hogy valaki egy előnyös fénykép kedvéért ne fésülködjön meg, vagy ne sminkelje ki magát, vagy ne öltözzön előnyös ruhákba, nem az ilyesmin szoktam felháborodni mindig, hanem az ELŐRE MEGTERVEZETT, és kivitelezett CSALÁSON...És hazugságon...ÉN soha nem tennék ilyet az biztos...
2016. ápr. 16. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!