Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van valaki rajtam kívül, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valaki rajtam kívül, aki nem szereti a randizós, ismerkedős korszakot?

Figyelt kérdés

Amúgy nem szeretek sietni, szeretem megismerni azt, akivel összejövök, meg miután összejöttünk nem fekszem le vele rögtön, csak a randizást meg a direkt párkapcsolat céljából ismerkedést nem szeretem. Nagyon izgulós vagyok, meg sok sikertelen randim volt már... Jobb úgy ismerkedni szerintem hogy csak úgy haverkodok beszélgetek kötetlenül és nem tudjuk hogy össze fogunk e jönni vagy akarunk e.

Más is van így? Vagy ha nincs, ti mit szerettek a randi korszakban? :)

20/L

2016. jan. 11. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Én csak azt szeretem. No nem az ilyen feszengős-éttermes szopás randikat, hanem az ilyen kezdeti találkozásokat... Izgalmas... És sokat ígérő...

Aztán persze összejövés jön és utána minden rosszra fordul általában :(

2016. jan. 11. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a felesleges időpocsékolást.
2016. jan. 11. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyűlölök randnizni. Mondjuk nekem több jó élményem volt, mint rossz, de mindig a torkomban dobog a szívem, amikor először találkozom egy lánnyal, nem tudok értelmesen reagálni és úgy általában szar! :D Főleg akkor, ha neten ismertem meg.

25/F

2016. jan. 11. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!