Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan külföldi ismerkedős és camerás oldalt, ahol nem csak magadat tudod streamelni és akkor néznek téged, hanem közvetlenül kapcsolatba tudsz lépni az adott illetővel, privátba camerázni, és nem túl tömött az oldal?
Figyelt kérdés
a chaturbate-t már próbáltam,de ott csak főként a csajoknak éri meg fent lenni és ott is nagyon sokan vannak :D2015. aug. 4. 02:35
2/3 anonim válasza:
Minden ilyen oldalon csak a bohócot polírozza a sok lecsúszott IQ betyár, nincs értelme próbálkozni...
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! igen sajnos én is belefutottam abba a hibába hogy mikor felmentem az első 1 vagy 2 órába csak csávók meg transzik írtak,úgyhogy ezért is szerettem volna keresni másik oldalt,ahol van esély rá legyen valami contact csajjal :D
2015. aug. 11. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!