Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Van egy pasi,...

Mit tegyek? Van egy pasi, akivel ugy tűnik, egy ideje kölcsönösen bejövünk egymásnak, eléggé izzott körülöttünk a levegő. Viszont fb-on megláttam egy képét, amin egy lány haverjával van, és azt hittem, biztosan a barátnője.

Figyelt kérdés
Nagyon elszomorodtam, ezért amikor legközelebb összefutottunk, nem néztem rá, direkt elforditottam a fejemet...látszott rajta, hogy nem érti, mi van...ez 4 napja volt, azóta nem találkoztunk, és engem rettentően bánt a lelkiismeret, hogy esetleg megbántottam, mert forditott esetben nekem nagyon rosszul esne ilyen viselkedés...mit tennétek, mit tegyek, hogy lássa, hogy nekem fontos, és nem utálatból vagy közönyből forditottam el a fejem(hanem csak merő ostobaságból)?
2014. jún. 16. 21:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk beszélgessetek, és érdeklődd meg, hogy van e barátja.

Egy fiú nem fog azon töprengeni, hogy vajon csak féltékenységből vagy egyéb ostobaságokból nem figyelsz oda rá, hanem fogja magát, és le*r örökre, ha visszahúzódsz. Egyértelmű jeleket adj, ha meg akarod ismerni.

2014. jún. 16. 21:32
 2/9 anonim válasza:
Mond meg neki amit most leírtál....
 3/9 anonim ***** válasza:
*barátnője
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk esetleg nem ártana rákérdezned, hogy az a csaj a barátnője-e vagy sem...
2014. jún. 16. 21:33
 5/9 A kérdező kommentje:
1. válaszoló, ettől félek én is :( viszont a pasi konkrétan az egyik főnököm a munkahelyemen...nem merem csak ugy megkérdezni tőle...nincs is nagyon sok alkalmunk találkozni...ha legközelebb pl. kedvesen rámosolygok, az elég hogy lássa, hogy nem utálom, vagy ilyesmi...? tudom hogy most ez gyerekesen hangzik, de ez engem most nagyon bánt...
2014. jún. 16. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, mosolyogj rá egy nagyot, és szépet! :) Abból rájön, hogy ha esetleg úgy tűnt, hogy gondod volt, nem Ő volt a probléma. (én is férfi vagyok)
2014. jún. 16. 21:49
 7/9 A kérdező kommentje:
5. válaszoló, örülök hogy igy látod :) csak az a baj hogy most 2 napig szabadom van, és nem fogom látni :( azon is gondolkodtam már, hogy megvárom bf-on, általában késő éjjel szokott belépni, és majd ráírok valami triviális szöveggel,pl. ilyen későn még itt? vagy ilyesmi, bár lehet ez túl nyomulós lenne...férfiak, mi a véleményetek?
2014. jún. 16. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, csak lazán kezdeményezz beszélgetést. :) Ha tetszel neki, nem fog ellenkezni, örülni fog neki, és beindul a dolog. Készülj fel rá, hogy már az első percekben leszűrheted az aktivitásából, hogy kölcsönös-e a dolog, ha esetleg nem jön össze, ne szomorkodj. De hajrá! :)
2014. jún. 16. 22:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ő is szokott megjegyzéseket tenni a fb-os képeimre :) ha töltöttem fel uj képeket, mindig szólt rá, hogy voltál itt meg itt stb? szóval tuti csekkol fb-on :D csak kettesben még nem nagyon volt alkalmunk beszélgetni...
2014. jún. 16. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!