Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl szép lány is találhat párt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hát hol is kezdjem... Egy 15 éves lány vagyok. És nem vagyok valami szép. A testvéreim (akik velem egykorúak, mert ikrek vagyunk) is mondják hogy ne számítsak arra hogy majd lesz valakim, mert ilyen fejjel örüljek hogy még nem köptek le.. Igen, ilyenek a testvéreim..! Hát mivel nap nem múlik el anélkül hogy ilyenekkel ne bombáznábak ezért önbizalmam sincs. Minden este zokog a párnámba és sokszor imádkozok Istenhez hogy hátha meghallgatja és ad mellém egy társat akivel talán könnyebb lesz elviselnem ezeket a dolgokat.. Szerintetek ez lehetséges? Vagy tegyek le erről? Előre is köszönök minden választ!2016. júl. 22. 01:28
21/25 anonim válasza:
Amúgy ha az ikertesóid, akkor valamennyire kell, hogy hasonlítsanak rád, tehát én a helyükben befognám. :D Biztos szép vagy, nem minden a külső, ( a szépség amúgy is relatív) rengeteg aranyos fiú van, aki elfogad bárhogy, csak meg kell őket találni. Kitartás, ha valami probléma van vagy beszélgetni szeretnél, nekem bármikor írhatsz, nagyon szivesen dumcsizok veled, hátha jobb kedved lesz! :) 16/L
22/25 October15 válasza:
21.: A biológia gondolom nem tartozik a kedvenceid közé.. XD
24/25 anonim válasza:
Drágám! Ha majd nem várod (talán, mert már örökre lemondtál róla), akkor jön az az EGY, akinek kellesz. Mert a legfontosabb, hogy ne próbálj meg megfelelni mindenkinek, mert lesz egy ember, aki örökre elfogad úgy, ahogy vagy :-D
25/25 A kérdező kommentje:
Én hiszek Istenben. Sokszor segített már rajtam. De mindenki másban hisz, ez így van rendjén.😀 Egyébként köszönöm nektek ezeket a bíztató kommenteket, nagyon jól esik😇. Már annyira nem is vagyok szomorú. 😆
2016. júl. 23. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!