Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy otthon ülős lány találhat magának valaha is párt?
Nem vagyok az a bulizós fajta, ha elmegyek itthonról, akkor is csak néhány baráttal, csendesebb helyekre.
Lehet így esélyem arra, hogy találjak valakit, Vagy kezdjem magam hozzászoktatni a tömeges szórakozóhelyekhez?
Aki volt már ilyen helyzetben, megtalálta az igazit?
Én szinte pont olyan vagyok mint te, és eddig 2 barátom volt, mind a kettőt facebookon ismertem meg.
Velem főként facebookon, vagy itt gyik-en szoktak ismerkedni, jó dolog itt is ismerkedni, új embereket megismerni, de lassan kezd elegem lenni a netes ismerkedésből, és ugyanezen gondolkozom, amin te, hogy hogy szokjak hozzá az ilyen szórakozóhelyekhez, mert ott nagyobb esély van az ismerkedésre.
pont a csendes helyeken lehet párt találni nem a "tömeghelyeken" szerintem
ott csak megdugathatja magát az ember ha további kérdésed lenne a témával kapcsolatban írj nyugodtan szivesen segítek :)
itt szeretnél találni? hol laksz?
amúgy mozdulj ki, ha ismerkedni szeretnél! :D vedd rá barátaidat, hogy pl strandoljatok, menjetek le este inni, csatlakozzatok egy fiúcsapathoz... :) és tegyél Mindenkire jó benyomást :)
Természetesen nem itt szeretném megtalálni!
Csak tanácsokra lenne szükségem, és hozzám hasonlóak történetére, akinek már sikerült. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!