Melyik volt a legrégibb ital amit valaha ittál? Melyik a legreégibb ital otthon?
18 éves almapálinka. Nemrég kínáltak vele. Ütős volt!
Egy ismerős vett egy házat, és annak a pincéjében talált belőle hordóban 300 litert...
Irigylem.
Boltban (multiban) kapsz méregdrágáért 5,8,12 éves whisky-t.
Üdv.
Otthon a legrégibb "bor" feltehetően az a rettenet, amit ezelőtt jó 8 évvel kaptam, és akkor úgy elraktam, hogy csak most került elő :D "Táj jellegű bor" van ráírva, hát, nem tudom, hogy fel merjem-e majd bontani valaha is :D Most nem tudom megmondani, hanyas évjárat, mert nem otthon vagyok.
Amit meg már ittam, az egy 14 éves tokaji aszú volt.
1976-os tokaji a legrégebbi
80as évek elejétől pedig elég szép kis gyűjtemény van
inni viszont csak likőröket szeretek,azok pedig max fél évesek:D
5-10 éves, szekrény tetején tartott "ünnepre felbontott" borokat, amiknél csodálkoztam, miért olyan rosszak:D
Meg 12 éves Glenlivet whisky-t (ez a "legrégibb" itthon). Általában párlatokat iszom, azoknál meg ugye a gyártóra kell bízni az érlelést..illetve gondolkodom 10 évre eltenni egy jobb verte abszintot, mert azt üvegben is lehet érlelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!