Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl szép lány is találhat párt?
Mondd Nekik, hogy ha te eonda vagy ők is azok, mert egy apától és anyától vagytok. :)
Én is ronda vagyok, nekem sincs önbizalmam, nekem az osztálytársaim mondanak hasonlókat.
Nem vagy egyedül.
Ne keresd megszállottan a szerelmet, az magától fog jönni! Hiszek a sorsban, hogy mindenkinek van valahol egy tökéletes társ! :)
Lehet nem most fogod megtalálni, hanem később, de csak várd ki a végét!
Ne törődj azokkal a köcsög 'testvérekkel'! Vannak barátnőid? Ők biztos azt mondják neked, hogy szép vagy! Sőt az vagy, csak hidd el magadról!
Előtted az élet! Menj ki az utcára, hány úgymond 'csunya' nőt látsz pasival? Én sokat, minden nap.
De nincs csúnya nő! Csak lusta. Hidd el lehet szép hajad, borod, körmöd csak tegyél érte! Ha nem tetszik a külsőd változtass! Én is ezt tettem, és már van egy kis önbizalmam, igaz még tükörbe nem merek nézni, de már egy parányi van! :)
Kitartás!
/L
Attól függ milyen párt akarsz találni. Ha válogatsz és a "szőke herceg, fehér lovon"-t keresed, akkor ne is csodálkozz hogy nem találod. Ha te nem jössz össze valakivel, aki társadalmilag csúnyának titulált, akkor egy másik ugyan ilyen miért tenné?
Egyébként ki mondhatja meg, hogy csúnya vagy? Ha belenézel a tükörbe és közben elfelejted az összes kritikát amit kaptál a külsődre, mit fogsh látni? Valamit amit nem akarsz többet látni? Természetesen nem, hiszen ez vagy te, ezt szoktad meg, ezt szereted bármit ia mondjanak mások. És ha valamit szeretsz, nem dobnád el semmiért bármennyi hiba is legyen rajta. Hiszen ha van egy régi babád, amit szeretsz bárhogy nézzen is ki mára, azt te ugyan úgy szereted. És ezt a kötődést nem az fogja befolyásolni, hogy hiányzik az egyik keze, vagy hogy kicsit megcsócsálta a kutya.
Szerintem meg szép vagy :) És biztos lesz egy fiú, akinek te leszel a nagy ő, vagyis az ő gyönyörű kiszemeltje. És te is leszel majd szerelmes, ha nem is ma vagy holnap, akkor "holnapután", amikor jön. Nehéz tenni tesóid véleményére, de tényleg ne vedd komolyan, őket! Ha ápolt vagy, már szebb vagy, de egyébként is az a lényeg, hogy magadnak tetsz! Lehetsz pont olyan, mint az összes többi menő ("=szép") lány, de nem sokat érsz vele, ha magadnak nem tetszik. És akárhogy is nézel ki, aki beléd szeret majd, az így fog szépnek találni :)
/l
Nincs csúnya lány, csak kevésbé szép, ezt jegyezd meg! Biztosan lesz valaki, aki meglátja benned a szépet. :) Egyébként pedig ez a mai korosztály már csak ilyen sajnos... Nyugi, majd ha felnőnek, akkor észhez kapnak. :)
15F
Nem szeretnék tolakodni, nem muszáj megválaszolnos, de neked mit takar a "nem túl szép"? Tudom, illetlenség, csak kiváncsi vagyok. 15/f
Amúgy biztos találsz magadnak valakit, csak kitartás kell :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!