Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl szép lány is találhat párt?
Ne törődj azokkal, akik el akarják venni az önbizalmad, és csúfolnak. Nekem nincs testvérem, viszont alapsulin nagyon rossz társaságba estem. Több dolog miatt is csúfoltak.. Fiú létemre, szégyen, vagy sem, de én is sírtam ilyenek miatt. Aztán megtanultam kezelni a helyzetet, és azt csináltam, amiről tudtam, hogy szúrni fogja a szemüket, a beszólásokra visszavágtam, és eltelt az a pár év. Mások befogadtak, új suli, itt elfogadtak. Szal te tanulj, dolgozz, legyen pénzed, és amint lehet lépj le. Ha intris lennél, könnyebb lenne, talán.
Egyébkként én se vagyok szőke herceg fehér lovon, 180cm/55kg, nagyon vékony, de hát ez van, én elfogadtam (gének miatt vagyok ilyen) és lám nem 1 csajjal kavartam... Most pedig egy komoly kapcsolatot szeretnénk a barátnőmmel. Pedig 2 éve aligha volt önbizalmam ahhoz, hogy kimenjek az utcára!
F/17
2 problematika van ezzel: Nem fogom elhinni egy 15 éves lány önértékelését.. általában eléggé falsok..
Ezzel az egésszel egy probléma van: Miért is imádkozol valakihez aki konkrétan nincs?:D Ha pedig vmi oknál fogva mégis létezik akkor a saját hívei által leírtak alapján egy tömeggyilkos?:D
Nyilván egy kép megoldaná a problémát [mármint azt, hogy mi eltudjuk dönteni, hogy szerintünk van-e sanszod, mert nyilván tök m1, hogy mit mondanánk rólad te akkor is ugyanúgy vélekednél magadról..] de ennek hiányában is kijelenthető, hogy esélyed az bőven van egyrészt mert mint mondottam a tinilányok önértékelése kész csőd.. másrészt mert vannak a világon fura ízlésű / értékítéletű emberek.
UGYANAKKOR ezt a "bármi jó csak fogadjon el" marhaságot most felejtsd el.. később még nem kis problémák lesznek ebből. A reális elvárásokkal még mindig nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!