Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Tudnátok olyan lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tudnátok olyan lányt szeretni, aki vagdossa magát?

Figyelt kérdés
Okkal gondolom, nem hisztis feltűnősködés.

2016. júl. 5. 20:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
48%
Nem, egyáltalán nem zavaró tényező
2016. júl. 6. 00:36
 22/30 anonim ***** válasza:
70%

#11; #12

Így van, nem vagyunk érzéketlenek. Csak, legalábbis én, tisztán tudok gondolkozni minden esetben és nem okoznék mégnagyobb kárt magamnak. Így is elég a problémád, nem? Minek akarsz többet?

Hidd el, az én nevelőapám (hála Istennek már rég nincs a képben) nem egyszer kórházba kerítette anyámat, nem egyszer megverte nagyon csúnyán, a nővérem férje is megverte nagyon csúnyán, a nővéremet is. Anyám gyógyíthatatlan beteg, papám stroke-os, fél teste le van bénulva, apámnak valami baja van a szívével, engem általános iskolában vertek. Másrészt, egyszer (véletlen!) beleestem az üvegajtóba, szerencsére a bal kezem felfogta az ütést, és hidd el nem jó, hogy ha ömlik a vér a kezedből. Engem 3 óráig műtöttek, műtét közben leállt a szívem is, nem mellesleg 0.1 mm hiányzott, hogy az ütőerem elvágjam. Marha nagy szerencsém volt.

látod, mennyi problémám volt/van és még sem akarok eret vágni? Ma van nem egy baráti köröm, hót' nyugott vagyok és eszem ágában sincsen nagyobb kárt okozni magamnak.

Igen is van megoldás, csak akarni kell. Vagdosással csak nagyobb kárt okozol.

2016. júl. 6. 06:51
 23/30 anonim ***** válasza:
47%

Aki vagdossa magát, az csak egy tébolyult ember lehet, aki a sok probléma miatt ebben látja a megoldást. Ez nem megoldás.

De, hogy a kérdésedre válaszoljak, szeretni tudnék egy ilyen lányt, de hogy türelmem nem lenne hozzá, az biztos. Egy kis veszekedés, és egyből jönne a lelki terror, hogy akkor én mindjárt felvágom az ereimet. Aki egyszer tudatilag lesüllyedt egy ilyen szintre, nagyon nehezen fog visszakerülni a tisztán gondolkodók közé, így, ha meg is oldódnának a problémák, a jövőben ha újra eljönnének hasonló problémák, újra vagdosná magát. Kinek kell olyan párkapcsolat, ahol attól kell rettegnegned, hogy most épp vagdossa-e magát vagy nem? Én tuti nem élnék félelemben. Utolsó voltam.

2016. júl. 6. 06:58
 24/30 anonim ***** válasza:
18%
#11 és #12 vagyok. Ahogy gondoltam... Inkább annak örüljetek,míg a barátnőtök csak vagdosa magát,mint ha ütne,verne titeket! Igaz,nekem nem volt barátnőm. Rendőrség? Ők csak akkor tudnak lépni,ha valaki már meghalt! Ha meg megis oldanák az ügyet,a lány lem lesz jobban!!!
2016. júl. 6. 07:51
 25/30 anonim ***** válasza:
64%

11-es: Igen, ezek valoban szomoru helyzetek. Ign lehet sajnalni az ilyen embereket, de ezeknek segitsegre van szukseguk nem pedig parkapcsolatra. Es oszinten, az ervagas megoldas? Nem, es mondhatsz akarmit a rendorsegre, az akkor is jobb mint ha nekiall vagdosni magat. Mert ezzel csak art maganak.

Igen biztos nehez erosnek lenni, de ha ki akarsz kerulni egy ilyen helyzetbol akkor tenned kell erte. Mellesleg nem szamithatsz masok sajnalatara. Milyen elet az ahol csak sajnalnak?

Sokaig voltam empatikus es turtem olyasvalakit aki lelkileg zsarolt, senkinek sem kivanom.

Eppen ezert nem, soha nem jonnek ossze olyannal aki vagdossa magat. Meghallgatnam persze, de orvoshoz kuldenem. Azert, mert az ilyen embereknek a maniaja hogy mindig megkapjak az aldozat szerepet, es sajnalni kelljen oket. Tisztelet a kiveteleknek persze, de abbol meg keves van.

Ha valaki vagdossa magat az csak a figyelemre vagyik. Ha valaki igazan elkeseredett az nem "vagdossa". Az egyszer felvagja es kesz.

18l

2016. júl. 6. 12:30
 26/30 anonim ***** válasza:
87%
Legyél orvos. Gyakorlásnak jó lesz
2016. júl. 6. 12:41
 27/30 anonim válasza:
41%
egyátalán nem nem kell emós ribannc ha annyira vágdosodni akar mennyen el egy 10 hektár területű erdőbe és vághatod a fát egy kézifűrésszel :D
2016. júl. 6. 17:50
 28/30 anonim ***** válasza:
93%
Szerettem. De nem tudtam róla amikor összejöttünk. Én magam vettem észre, amikor véletlen megfogtam kicsit erősebben a csuklóját... Nagyon mérges voltam rá. Megkértem, hogy ne tegye, de folytatta, és hazudott róla. Szóval tanultam belőle, megpróbálnék segíteni. ( mellékesen szakítás után fél évvel, új csávó mellett, egy hatalmas nagy rózsát vágott magába csak mert "művészi"...)
2016. júl. 7. 00:30
 29/30 gnoomage ***** válasza:
100%
11# 12# 24#, inkább örülök ha nekem jön, mivel ha nem 190 centi és nehezebb nálam nagy kárt nem okoz... Eressze ki a feszültséget, őrjöngjön, mondjon ki amit akar és párszor csapjon rám, majd nyugodjon le és éljük tovább az életünket, ne pedig öncsonkítás és egy rossz mozdulat vagy tüsszentés miatt öngyilkosság legyen a módszere... De komolyan, hogy gondolhatod, hogy ez tök normális és nem kell orvosi segítség ennek az embernek?
2016. júl. 7. 00:49
 30/30 GIRL ALONE válasza:
Akik olyanokat írtak hogy aki vagdossa magát az gyenge szar, meg azt megveti aki ilyet tesz, meg nem érti. Persze hogy nem érted mert nem TE vagy abba a helyzetbe amibe Ő. Honnan a szarból tudhatnád hogy mi miatt csinálja. Azok az emberek akik ezt teszik magukkal segítségre szorulnak és nem megvetésre mert lehet hogy pont az ilyen emberek miatt jutottak idáig. Ahelyett hogy elitélnéd az embereket, gondolkozz már el azon hogy ki a szar vagy te hogy itélkezz?! Tényleg azt mondanád egy embernek szemtől szembe aki vagdosta magát mert egyszerűen nem tudta azt a traumát feldoglgozni hogy a saját apja megerőszakolta, hogy egy lelki roncs vagy?!?! Akkor elárulok valamit, te vagy a lelki roncs mert annyi jó érzés sincs benned, hogy ne ítéld el egyből az embereket. Mert jó nekik sincs racionális oka de könnyebben fel tudja dolgozni a fizikai fájdalmat mint a lelkit. És ezzel nem az az üzenetem hogy jó ha valaki vagdossa magát hanem az hogy az ilyen helyzetben lévő embereket nem megvetni kéne hanem megpróbálni segíteni neki. De minimum annyit hogy nem veted meg őket. Lehet le pontozni
2022. szept. 5. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!