Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tudnátok olyan lányt szeretni, aki vagdossa magát?
#11; #12
Így van, nem vagyunk érzéketlenek. Csak, legalábbis én, tisztán tudok gondolkozni minden esetben és nem okoznék mégnagyobb kárt magamnak. Így is elég a problémád, nem? Minek akarsz többet?
Hidd el, az én nevelőapám (hála Istennek már rég nincs a képben) nem egyszer kórházba kerítette anyámat, nem egyszer megverte nagyon csúnyán, a nővérem férje is megverte nagyon csúnyán, a nővéremet is. Anyám gyógyíthatatlan beteg, papám stroke-os, fél teste le van bénulva, apámnak valami baja van a szívével, engem általános iskolában vertek. Másrészt, egyszer (véletlen!) beleestem az üvegajtóba, szerencsére a bal kezem felfogta az ütést, és hidd el nem jó, hogy ha ömlik a vér a kezedből. Engem 3 óráig műtöttek, műtét közben leállt a szívem is, nem mellesleg 0.1 mm hiányzott, hogy az ütőerem elvágjam. Marha nagy szerencsém volt.
látod, mennyi problémám volt/van és még sem akarok eret vágni? Ma van nem egy baráti köröm, hót' nyugott vagyok és eszem ágában sincsen nagyobb kárt okozni magamnak.
Igen is van megoldás, csak akarni kell. Vagdosással csak nagyobb kárt okozol.
Aki vagdossa magát, az csak egy tébolyult ember lehet, aki a sok probléma miatt ebben látja a megoldást. Ez nem megoldás.
De, hogy a kérdésedre válaszoljak, szeretni tudnék egy ilyen lányt, de hogy türelmem nem lenne hozzá, az biztos. Egy kis veszekedés, és egyből jönne a lelki terror, hogy akkor én mindjárt felvágom az ereimet. Aki egyszer tudatilag lesüllyedt egy ilyen szintre, nagyon nehezen fog visszakerülni a tisztán gondolkodók közé, így, ha meg is oldódnának a problémák, a jövőben ha újra eljönnének hasonló problémák, újra vagdosná magát. Kinek kell olyan párkapcsolat, ahol attól kell rettegnegned, hogy most épp vagdossa-e magát vagy nem? Én tuti nem élnék félelemben. Utolsó voltam.
11-es: Igen, ezek valoban szomoru helyzetek. Ign lehet sajnalni az ilyen embereket, de ezeknek segitsegre van szukseguk nem pedig parkapcsolatra. Es oszinten, az ervagas megoldas? Nem, es mondhatsz akarmit a rendorsegre, az akkor is jobb mint ha nekiall vagdosni magat. Mert ezzel csak art maganak.
Igen biztos nehez erosnek lenni, de ha ki akarsz kerulni egy ilyen helyzetbol akkor tenned kell erte. Mellesleg nem szamithatsz masok sajnalatara. Milyen elet az ahol csak sajnalnak?
Sokaig voltam empatikus es turtem olyasvalakit aki lelkileg zsarolt, senkinek sem kivanom.
Eppen ezert nem, soha nem jonnek ossze olyannal aki vagdossa magat. Meghallgatnam persze, de orvoshoz kuldenem. Azert, mert az ilyen embereknek a maniaja hogy mindig megkapjak az aldozat szerepet, es sajnalni kelljen oket. Tisztelet a kiveteleknek persze, de abbol meg keves van.
Ha valaki vagdossa magat az csak a figyelemre vagyik. Ha valaki igazan elkeseredett az nem "vagdossa". Az egyszer felvagja es kesz.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!