Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan, hogy valaki nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sz4b11 kérdése:

Van olyan, hogy valaki nem képes szeretni?

Figyelt kérdés
Egy lány van az életemben aki minden szempontból tökéletes nekem, szeret meg stb..Én nem érzem azt a tüzet az egészben. Mit tehetek? Hogyan mondjam el neki? Nem akarom megbántani. Szeretem és tisztelem mint ember. Nagyon érzékeny tipús és nem szeretném megbántani..
2016. jún. 14. 21:55
 1/2 anonim válasza:
Egyszerűen mondd el neki hogy te csak barátként tekintessz rá és hogy nem érzel úgy, ahogyan ő. Nem hinném hogy ezen meg kellene sértődni, mivel ez részedről lenne korrekt, hogy szólsz előre és nem hazudsz neki. Jobb ha nem kitudódik, hanem te mondod el neki. És majd jön az igazi, biztos fogsz te is szeretni:))
2016. jún. 14. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen van, az exbarátnőm ilyen volt. Szerettem, mindent megtettem érte, és nem értékelte. Nem volt képes kapcsolatra, alkalmatlan volt rá, csak egy srác barát voltam neki egy kis extrával.

Ha értelmes, akármilyen érzékeny a barátnőd, akkor is el kell tudnod mondani neki értelmesen normálisan hogy úgy érzed hogy nem vonzódik annyira hozzád mint normális lenne

2016. jún. 15. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!